Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a betegseg? Mit...

Mi lehet ez a betegseg? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

3 Napja kezdtem el kohogni. Az orvos szerint irritalt kohoges volt. Meg aznap belazasodtam 37,6-ra. Aznap ejjel mar 38,5 volt a lazam. Akkor bevettem gyogyszert, reggelig tartott, akkor ismet felment a lazam. Megint bevettem gyogyszert, ugy tunt, hogy innen mar csak jobb lesz, de nem.

Este mar 38,7 volt es nem igazan akart lemenni.

Azota ugyanaz megy. Felmegy magasra (ma ejjel 38,9 volt) aztan leviszem gyogyszerrel. A kohoges egyre melyebbrol jon es nem hat semmi, pedig szedem, amit az orvos felirt. Valaki segitsen, mert elegge parazok, hogy esetleg ramegy a tudomre. (Nem tudom, hogy ez lehetseges-e)

Mellesleg az orvos egyszeru torokgyulladaskent konyvelte el, de amikor nyelek akkor nem igazan faj, leginkabb akkor, amikor kohogok (egy percben tobbszor is). Koszonom a segitseget !

2014. okt. 31. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hörghurut esetleg? Igyál valami köhögés elleni szirupot. Attól függ száraz vagy hurotos köhögésed van, olyat válassz. Teázz sokat, szedj c vitamint immunerősítésnek. És ha nem javul hétfőn menj vissza a dokihoz.
2014. okt. 31. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ágymeleg. A lázat le kell vinni. Köhögéscsillapítót kell szedni és hurutoldót. Ha a láz 3 nap után is fennáll, akkor antibotikumot kell felíratni, mert az már egyértelműen bakteriális fertőzés.
2014. okt. 31. 12:58
 3/11 anonim válasza:
Antibiotikum a felülfertőződés miatt, és a tüdőgyulladás profilaxisára. A többi mindegy, ambroxol, coldrex. Majd magától elmúlik. Sokat igyál.
2014. okt. 31. 13:01
 4/11 szamo77db ***** válasza:
Szerintem csináltatni kéne egy mellkas röntgent, azzal a tüdőgyulladás kizárható vagy éppen felfedezhető. Nem fáj és utána megnyugodnál. Csak beutaló kell hozzá, úgy tudom.
2014. okt. 31. 14:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Azt hiszem hamarabb lesz szuksegem orvosra. A lazam a lazcsillapito utan 39,4-re ment fel. Egyszeruen nem megy le sehogy se.
2014. okt. 31. 14:28
 6/11 szamo77db ***** válasza:
Akkor még ma menj orvoshoz! Ha a háziorvosod délelőttös volt, akkor az ügyeletre menj! Nézesd meg magad minél sürgősebben.
2014. okt. 31. 16:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Kiderult hogy tenyleg tudogyulladasom van...
2014. nov. 3. 19:14
 8/11 szamo77db ***** válasza:
Hát ez nagyon rossz hír! Most már ne kelj fel, a lázadat naponta többször mérd meg. Köhögésre pedig van egy olyan kanalas gyógyszer, hogy "Suspensio Terpini". Ebből 3x1 evőkanállal kell bevenni. Recept nélkül kapható. Biztos van valaki, aki kiváltja neked. Nagyon jó köhögés ellen, segít felköhögni a váladékot. Ez saját tapasztalatom. Gyors gyógyulást neked!
2014. nov. 4. 08:42
 9/11 szamo77db ***** válasza:
Most jut eszembe, hogy gyógyszerekkel ellátott az orvosod, ugye? Ezeket szedjed, ahogy elő van írva. És nagyon sokat pihenj!
2014. nov. 4. 08:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, kaptam autibiotikumot es koptetot. Mar nincs 38,6- nal magasabb lazam, sokkal jobbab vagyok.

Viszont kohogeskor gyakran oklendezesbe vegzodik a dolog. Ez baj?

Ezen kivul be van dugulva a fulem. Nem tudom mit kezdjek vele. Esetleg valami tanacs?

2014. nov. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!