Mi lehet ez a betegseg? Mit tegyek ellene?
3 Napja kezdtem el kohogni. Az orvos szerint irritalt kohoges volt. Meg aznap belazasodtam 37,6-ra. Aznap ejjel mar 38,5 volt a lazam. Akkor bevettem gyogyszert, reggelig tartott, akkor ismet felment a lazam. Megint bevettem gyogyszert, ugy tunt, hogy innen mar csak jobb lesz, de nem.
Este mar 38,7 volt es nem igazan akart lemenni.
Azota ugyanaz megy. Felmegy magasra (ma ejjel 38,9 volt) aztan leviszem gyogyszerrel. A kohoges egyre melyebbrol jon es nem hat semmi, pedig szedem, amit az orvos felirt. Valaki segitsen, mert elegge parazok, hogy esetleg ramegy a tudomre. (Nem tudom, hogy ez lehetseges-e)
Mellesleg az orvos egyszeru torokgyulladaskent konyvelte el, de amikor nyelek akkor nem igazan faj, leginkabb akkor, amikor kohogok (egy percben tobbszor is). Koszonom a segitseget !
Igen, kaptam autibiotikumot es koptetot. Mar nincs 38,6- nal magasabb lazam, sokkal jobbab vagyok.
Viszont kohogeskor gyakran oklendezesbe vegzodik a dolog. Ez baj?
Ezen kivul be van dugulva a fulem. Nem tudom mit kezdjek vele. Esetleg valami tanacs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!