Milyen betegség lehet ez vajon és mit tehetnék ellene?
Egyik napról a másikra kezdőtött, mndenfél előzmény nélkül: folyamatos hányinger, étvágytalanság, hasi diszkomfort érzet (nem fáj, nem puffad, csak kellemetlen, meg furi hangokat ad ki) hígabb lett a székletem is, gyakrabban megyek WCre.
Emellett hullik a hajam és nagyon pattanásos lett a bőröm, előtte sosem volt egyikkel sem problémám, max menstruáció előtt, most meg folyamatosan van 5-6 pattanás az arcomon.. A hajam is látványosan megritkult.
Fáj a hátam és a fejem is néha, plusz szédülni is szoktam, általában ha felállok.
Ez mi lehet?
Háziorvos elküldött vévételre, kardiológára és neurológiára, de sehol semmit nem találtak.. A vérképem pl hibátlan. Sehol semmi tanácsot nem adtak, egyedül a neurológus írta rá a lapomra, hogy szedjek fejfájáscsillapítót, meg enyhe nyugtatót..
21 éves lány vagyok amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!