Hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
Bulimiás vagyok,de a családom nem tud róla.Segítségre van szükségem,de nem tudom hogyan kellene elmondanom nekik.Félek a reakciótól,valamint nem szeretnék pszichiátriára kerülni.
15/L
2014. júl. 25. 21:23
1/2 anonim válasza:
Szia! Én azt ajánlanám, akármennyire is félsz a reakciójuktól, mondd el a szüleidnek, mert ez egy betegség és a szüleid biztos segíteni akarnak majd. Ráadásul az elején sokkal könnyebb rajta segíteni, mint ha pár év múlva már tönkre mentél... Ez étkezési zavar, nem pszichiátriai eset! Minél hamarabb elmondod, annál hamarabb megkönnyebbülsz! A titkolózás csak ront a helyzeteden. Sok sikert és jobbulást!
2/2 anonim 

válasza:

Azért az étkezési zavar kezelésében a pszichiáterek is nagyon is szerepet játszanak, de kérdező, befeküdnöd biztosan nem kell. Odáig akkor juthatnál el, hogyha nem mondanád el a szüleidnek, és tovább folytatnád, és annyira kicsinálnád magadat, hogy elájulnál vagy ilyesmi. Na, akkor befektetnének. Ha magadtól elmész és segítséget kérsz, nem fog ilyen előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!