Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyukámnak,...

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy nemifertőzésem van?

Figyelt kérdés
Azt hiszem,hogy nincs minden rendben "ott lent",ugyanis álandóan jön valami sűrű fehér folyadék,és nagyon-nagyon kellemetlen szagú a nunim is.Hiába mosom minden nap,fél nap alatt megint érzem.Túró szerű váladék van a nunimon,és körülőtte is..Ez nekem egyébként nagyon régóta van,elejébe azt hittem,hogy természetes,de így utólag jöttem rá,hogy ha nem megyek nőgyógyászhoz,nagyobb baj is lehet belőle. :( Sajnos anyukámnak ezt a tüneteket nem merem elmondani,nagyon kínos beszélnem erről vele,mert amúgy nem is vagyok vele olyan nagyon jó kapcsolatba,alig beszélgetek vele.Egyszerűen ha elképzelem,hogy hogyan említsem meg neki,elkezdek remegni,és nagyon kínos érzés fog el. Segítsetek! :( 14/L

2014. júl. 25. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
"nemifertőzésem van"
2014. júl. 25. 12:50
 2/10 anonim válasza:
Tudja, hogy nem vagy szűz? Mert ha tudja, akkor nem lesz kínos, segíteni fog neked.
2014. júl. 25. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Márpedig el kell menni vele orvoshoz. A nemi fertőzés picit mást jelent egyébként. Ne így mond neki!
2014. júl. 25. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Szűz vagy?

Valamennyi folyás egyébként természetes

2014. júl. 25. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nemi fertőzésed csak akkor lehet, ha már volt nemi kontaktusod
2014. júl. 25. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Van valami elképzelésed, hogy hogyan kaphattad el?
2014. júl. 25. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Óh ,bocsánat,félre írtam.. :) Szűz vagyok még,valőszìnűleg hüvely fertőzés.. mégegyszer bocsánat,nem voltam vele tisztába,hogy mást jelent. :)
2014. júl. 25. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:

NAGYON NAGY TÉVEDÉS, hogy fertőzéshez nemi aktus kéne!!

Drága mindenki, a hüvely mellett néhány centire ott a végbélnyílás! Emiatt a hüvely környéke folyamatosan baktériumokkal és gombákkal van tele. A normál hüvelyi flóra való arra, hogy védekezzen ezek ellen, és normális esetben ezt simán meg is tudja tenni, de ha csak egy kicsit megbillen az immunrendszer bármiért, vagy a hüvelyflóra egyensúlya, már kész is a fertőzés.

Csecsemőknél is létezik vaginális fertőzés!

Kérdező, nem kell megmondanod az anyukádnak, 14 éves korodtól egyedül is simán elmehetsz. Egyrészt.

Másrészt meg elég lenne egészen egyszerűen annyit mondani, hogy anya, furcsa folyásom van és el szeretnék menni nőgyógyászhoz. Kész. Ne gondold túl a dolgot.

2014. júl. 25. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, azt arra írták, hogy nemi betegsége nem lehet szűzen, egyéb fertőzése igen.
2014. júl. 25. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, gondoltam, de nem hiszem, hogy el kéne várni egy 14 éves lánytól, hogy tudja a differenciát ezek között. Sok felnőtt se tudja. Így meg sajnos tévesen is értelmezhető az a hozzászólás, amiben ezt ki akarta javítani valamelyik válaszoló (a kérdező elolvassa és azt mondja, hogy á, mégse "nemi fertőzésem" van, mert az nem lehet, ha szűz vagyok? akkor ezek szerint ez akkor normális? akkor nem megyek orvoshoz).

Nem mondom, hogy feltétlenül félreérti, de annak, hogy ez most a nemi betegségek vagy fertőzések kategóriájába tartozik-e a szakértők szerint, most tényleg nem volt jelentősége, mert tök egyértelműen leírta a tüneteit.

Na mindegy, nem akarok ezen rugózni, csak nem szeretném, hogy félreértse. A lényeg, kérdező, hogy el kell menni vele dokihoz!

2014. júl. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!