Tudom, hogy bélférgeink vannak a párommal, de nem tudom hogyan mondjam el neki!? Orvoshoz kellene mennünk, mert máshogy nem lehet kezelni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Akárhol elkaphattuk étteremben, külföldön stb és tényleg nem tudom hogyan oldjam meg ezt a kellemetlen helyzetet... Hogyan hozzam fel a témát? 3,5 éve járunk mindent megbeszéltük, de ezt most tényleg nem tudom, hogyan mondjam meg neki!2014. jan. 13. 03:46
1/4 anonim válasza:
"A gazdaszervezetből a peték a bélsáron keresztül juthatnak ki de van olyan bélféreg is ami kimászik a végbélen keresztül és az ánuszrózsába teszi le a petéit."
Elég bizarr...
2/4 Salx Narval válasza:
Mondjuk nem értem miért nem lehet ezt elmondani, de legyen ez a te dolgod. Menj el egyedül a dokihoz és ha valós a problémád felír valamit, általában egy Vermox nevű szert, abból neki is jut. Biztosan beveszi, ha azt mondod megelőzésre kell. Házilag: diólevéltea, szegfűszeg, fokhagyma, nagyobb mennyiségben.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért szerintem van joga tudni... Csak nem tudom, hogyan kezdjek bele...
2014. jan. 13. 19:16
4/4 Salx Narval válasza:
Nemes egyszerűséggel, ahogy velem közölte az asszony, " moss hajat tetűirtóval mert a gyerek hazahozta a suliból". Szóból ért az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!