Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulímiások!? Fogyni szeretnek...

Bulímiások!? Fogyni szeretnek es arra gondoltam minden eves utan hanyatni fogom magam. Tegnap el is kezdtem. De olvastam oovetkezmenyeket. Pl a fogzomanc elkopik.

Figyelt kérdés
Es ha minden hanyas utan fogat mosok? Nem szeretnem h lathato jelei legyenek..csak addig szeretnem csinalni amig le nem fogyok annyira amennyi szeretnek lenni.aztan abbahagynam.Tanacsok,velemenyek esetleg?:/ legyszi normalis valaszokat!:)

2014. júl. 13. 17:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, nálad valami nagyon nem stimmel.

Nem tudom, hányas voltál/vagy fizikából és bioszból, épp ezért leírom: jelenleg nem ismernek a világon olyan gépet, berendezést, ami a SEMMIből energiát állít elő. És ez bizony az emberi szervezetre is igaz: ha kevesebb energiát kap kintről, mint amennyi a működéséhez szükséges, akkor a saját raktáraihoz nyúl és elkezdenek leapadni a tartalékok. (tudod, ezt hívják fogyókúrának:))

Ha valaki huzamosabb ideig napi 500 kalóriát eszik, az csak egy kicsivel elég többre, mint a fal megtámasztása, hogy el ne ess. Ha így eszel napokig, hetekig, akkor nem fogsz te másfél órát tornázni minden nap...:) Ha ezt valaki beveszi, akkor oké, de ha valakinek van egy kis agya és átgondolja, amit mondasz, akkor rájön, hogy itt bizony ferdítések vannak. Ha valaki megeszik 500-at, aztán lead kb. 500-at(nem tudom, mennyire mozogsz intenzíven, én nem ismerem azt a mozgásformát), akkor az 0, vagyis olyan, mintha koplalnál. Márpedig ha valaki koplalna, akkor fogyna. Remélem, nem akarod erre is azt mondani, hogy hülyeség, mert lassan már itt tartunk...

Remélem, sikerült megérteni, mert nem én vagyok az első, aki leírja.

Nekem volt annyi eszem fogyókúra idején, hogy nem tettem tönkre magam, hanem ésszerűen csináltam: sok fehérje, a szénhidrát minél kevesebb (ami szénhidrátot bevittem, az is a zabban, kevés gyümölcsben, natúr joghurtban volt), a zsírokból a normálnál kevesebbet ettem, de inkább a szénhidrátra figyeltem. Elkezdtem futni. Először olyan volt, mintha a fogamat (és a tüdőmet) húzták volna, egy perc után azt hittem, eljött értem a kaszás, aztán két hét múlva azon kaptam magam, hogy alig várom az estét, hogy mehessek:) Elkezdtem táncolni, ami ugyan nem a legvadabb zsírégető, de legalább sokáig bírja csinálni az ember és nagyon élvezetes:)

Lepontozhatsz, ha a lelked attól jobban érzi magát, de az igazság attól még igazság marad, ha tetszik, ha nem:)

Ésszerű és egészséged fogyókúrát kívánok neked és ne tedd magad tönkre!

2014. aug. 9. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!