Bulímiások!? Fogyni szeretnek es arra gondoltam minden eves utan hanyatni fogom magam. Tegnap el is kezdtem. De olvastam oovetkezmenyeket. Pl a fogzomanc elkopik.
En hasznalom a kaloriabazist es be is tartom de nem fogytam vele semennyit:),felesleges amugy naploznom mit eszek mert csak zoldseget eszek...neha csibehust mast nem szoval a salataevessel eltelek es a napi 1300kaloria amit bekellene vinni is csak 500de ugy h nem vagyok ehes..tele vagyok :) egyebkent a torna az shaun T insanity ha gondolod lesd meg...ez nagyon megizzaszt jobban mint barmi mas es szeretem is :) mas tornara nem volt akaraterom de ezt elvezem :)
Amugy koszonom:)
Én ismerem a Shaun T Insanityt. Az kizárt, hogy te azt nyomod, és mellé 500 kalóriát eszel, és nem fogysz.
A Shaun T Insanity az nagyjából 500 kalória edzésenként. Ha te 0 kalóriát viszel be a szervezetedbe ezek szerint (mert az 500-adat, amit a saját bevallásod szerint beviszel, elhasználod), akkor már éhen kellett volna halnod.
Még ha súlyos egészségügyi probléma okozza is a hízásodat, a semmiből akkor sem lehet élni. Egy vékony, alacsony kiscsajnak csak a napi élethez, az emésztéshez, kiválasztáshoz, a szívveréshez, napi 1300 kcal kell.
Értsd meg, hogy ilyen nincs, amit leírsz.
Szerintem neked súlyos tévképzeted lehet arról, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz. Vagy nem méred le a kajádat, vagy nem írsz be mindent. Ezért ajánlom neked a naplózást.
"tisztaban vagyok azzal amit eszek"
Nagyon sokan nem szoktak tisztában lenni azzal, hogy mit esznek.
És én továbbra is teljesen biztos vagyok benne, hogy te sem vagy vele tisztában. Az étrend, amit leírsz, egyszerűen éhenhaláshoz vezetne. Valami gond van azzal, amit csinálsz.
(Azon kívül, hogy radikálisan kevés a kalória, amit nem szabadna, mert a szervezet raktározó üzemmódra áll át. Azonban 0 bevitel mellett a szervezet még raktározó üzemmódra sem lenne képes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!