Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulímiások!? Fogyni szeretnek...

Bulímiások!? Fogyni szeretnek es arra gondoltam minden eves utan hanyatni fogom magam. Tegnap el is kezdtem. De olvastam oovetkezmenyeket. Pl a fogzomanc elkopik.

Figyelt kérdés
Es ha minden hanyas utan fogat mosok? Nem szeretnem h lathato jelei legyenek..csak addig szeretnem csinalni amig le nem fogyok annyira amennyi szeretnek lenni.aztan abbahagynam.Tanacsok,velemenyek esetleg?:/ legyszi normalis valaszokat!:)

2014. júl. 13. 17:01
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

En hasznalom a kaloriabazist es be is tartom de nem fogytam vele semennyit:),felesleges amugy naploznom mit eszek mert csak zoldseget eszek...neha csibehust mast nem szoval a salataevessel eltelek es a napi 1300kaloria amit bekellene vinni is csak 500de ugy h nem vagyok ehes..tele vagyok :) egyebkent a torna az shaun T insanity ha gondolod lesd meg...ez nagyon megizzaszt jobban mint barmi mas es szeretem is :) mas tornara nem volt akaraterom de ezt elvezem :)

Amugy koszonom:)

2014. júl. 13. 18:07
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem,nem undorodom :) inkabb az effele emberektol mint te fordul fel a gyomrom :D mondtam h az irjon aki segit es nem beszologat :) nem vagyok kivancsi ilyenekre...es tudod azert nem undorodom mert tenyleg mindent megtwttem azert h fogyjak en nem azert szeretnem ezt mert nemszeretnek sportolni vagy zabalni szeretnek errol ennyit :)
2014. júl. 13. 18:29
 13/31 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy nincs egyébként egészségügyi problémád? Pl. pajzsmirigy- alulműködés? Menj el a háziorvosodhoz, és meséld el neki ezeket, ki kell hogy vizsgáljon. Ha pl. ez a bajod, akkor hormonnal lehet rajta segíteni, és nem teszed tönkre a szervezetedet.
2014. júl. 13. 19:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerem a Shaun T Insanityt. Az kizárt, hogy te azt nyomod, és mellé 500 kalóriát eszel, és nem fogysz.

A Shaun T Insanity az nagyjából 500 kalória edzésenként. Ha te 0 kalóriát viszel be a szervezetedbe ezek szerint (mert az 500-adat, amit a saját bevallásod szerint beviszel, elhasználod), akkor már éhen kellett volna halnod.

Még ha súlyos egészségügyi probléma okozza is a hízásodat, a semmiből akkor sem lehet élni. Egy vékony, alacsony kiscsajnak csak a napi élethez, az emésztéshez, kiválasztáshoz, a szívveréshez, napi 1300 kcal kell.

Értsd meg, hogy ilyen nincs, amit leírsz.

Szerintem neked súlyos tévképzeted lehet arról, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz. Vagy nem méred le a kajádat, vagy nem írsz be mindent. Ezért ajánlom neked a naplózást.

2014. júl. 13. 20:04
 15/31 A kérdező kommentje:
Csak tudom mar h mennyit eszek :) vettem konyhamerleget azzal merem mennyit eszek es mondom h salatat eszek allandoan ami nagyon keves kaloria!!! Ha mast is ettem pl gyumolcsot ami pl egy alma akkor is 500kaloria korul jartam es nem ehezek...es igenis tornazok..ezert nem ertem miert nem megy le...beirok mindent a kaloriabazis.hu-ra :)nem vagyok beteg..tisztaban vagyok azzal amit eszek stb :)
2014. júl. 13. 22:29
 16/31 anonim ***** válasza:
és akkor az a megoldás hogy táplálékot adsz a szervezetednek aztán meg elveszed?:S már ne is haragudj de igenis undorító. Miért, te vonzódnál valakihez aki turkál lefelé a gyomrába?? A székletedben nem akarsz kotorászni..? Nem épp szexi. Én inkább maradnék akkor túlsúlyos és akkor elmondhatnád hogy van tartásod.
2014. júl. 13. 23:03
 17/31 anonim ***** válasza:
örülnöd kellene ha felfordul tőlem a gyomrod, legalább magától kijön és nem kell hozzá kotorásznod :D megspóroltam neked
2014. júl. 13. 23:05
 18/31 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk, hogy túlsúlyos-e. Simán lehet valami anorexiás (abból, amit leír, teljesen biztosan az), aki csodálkozik, hogy nem tud leadni a 38 kilójából még egyet.
2014. júl. 13. 23:05
 19/31 anonim ***** válasza:

"tisztaban vagyok azzal amit eszek"

Nagyon sokan nem szoktak tisztában lenni azzal, hogy mit esznek.

És én továbbra is teljesen biztos vagyok benne, hogy te sem vagy vele tisztában. Az étrend, amit leírsz, egyszerűen éhenhaláshoz vezetne. Valami gond van azzal, amit csinálsz.

(Azon kívül, hogy radikálisan kevés a kalória, amit nem szabadna, mert a szervezet raktározó üzemmódra áll át. Azonban 0 bevitel mellett a szervezet még raktározó üzemmódra sem lenne képes.)

2014. júl. 13. 23:07
 20/31 A kérdező kommentje:
Ha mar ideirsz vedd a faradsagot es olvasd el legyszives a kommenteket..leietam h tulsulyos vagyok..30kg tulsuly van rajtam...170cm vagyok es 87kg..nem vagyok anorexias se bulimias..kerdeztem valamit csak..es igen tisztaban vagyok vele mit eszek ha elhiszed ha nem..most idegeneknek miert nem vallanam be?istenem...mondom csak salatat zoldseget eszek meg neha egy db almat vagy valami mas gyumolcsot ennyi..en mindezt ugy 4ora korul tehat joval lefekves elott...ha 0kaloria ha nem akkor sem fogyok es nem vagyok beteg mert voltam orvosnal nincs pajzsmirigyemmel semmi olyan gond..meg massal sem
2014. júl. 13. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!