Bulimiások valaki segít?
Nézd meg, lehet, hogy hasznos:
Ú, én az ehhez hasonló videóktól csak jobban hánynék... Ne értsd félre, nyilván jó szándékkal linkelted, csak ezek a jól megmondós dolgok általában semmit nem érnek.
2 dolgot tudnék tanácsolni:
vagy mondd el a problémádat egy olyan embernek, akiben megbízol, és akiről tudod, hogy nagyon erős és tekintélyt parancsoló kisugárzása van, és aki nem félne a szemedbe mondani, hogy "most azonnal leállsz b*zdmeg, különben meg fogsz halni, te barom!". (Ez durván hangzik, de általában hatásos). Az is fontos, hogy ez az ember mindenben támogasson, segítsen túljutni ezen a dolgon.
(Szívesen lennék ez az ember, egyszer már csináltam, na de nem ismerjük egymást:)
Vagy keress szakembert, de sürgősen!
A kérdező is tökéletesen tisztában lehet azzal, hogy szét fogja marni a nyelőcsövét, a fogait a sav.
Ellenszer nem nagyon van, esetleg megpróbálkozhatsz egy kis tejjel - ha még nem vagy rá allergiás, joghurttal, az hűti. Én mondjuk kávét ittam rá régen, ami még jobban mar, de az emésztésnek jót tesz, nem fog úgy forogni a gyomrod. Pihentesd magad egy darabig, inkább csak aludj, és igyekezz visszafogni magad. Egy-két kanál méz is segít, és a betadine-os oldattal való szájöblögetést is megpróbálhatod - ez utóbbit nem kell lenyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!