Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bulimiások valaki segít?

Bulimiások valaki segít?

Figyelt kérdés
4 éve hányok és a gyomrom iszonyatosan fáj tudtok mondani valamit hogy mit csináljak. Nem szeretnék kioktató válaszokat tudom a következményeket..válaszokat előre köszönöm
2014. ápr. 25. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg, lehet, hogy hasznos:

https://www.youtube.com/watch?v=acMQFxXERFU

2014. ápr. 25. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ú, én az ehhez hasonló videóktól csak jobban hánynék... Ne értsd félre, nyilván jó szándékkal linkelted, csak ezek a jól megmondós dolgok általában semmit nem érnek.

2 dolgot tudnék tanácsolni:

vagy mondd el a problémádat egy olyan embernek, akiben megbízol, és akiről tudod, hogy nagyon erős és tekintélyt parancsoló kisugárzása van, és aki nem félne a szemedbe mondani, hogy "most azonnal leállsz b*zdmeg, különben meg fogsz halni, te barom!". (Ez durván hangzik, de általában hatásos). Az is fontos, hogy ez az ember mindenben támogasson, segítsen túljutni ezen a dolgon.

(Szívesen lennék ez az ember, egyszer már csináltam, na de nem ismerjük egymást:)

Vagy keress szakembert, de sürgősen!

2014. ápr. 26. 01:03
 3/4 anonim válasza:
0%
Na ez azért már durva te megteheted hogy akkor zabálsz amikor akarsz és még extrának be is okádsz undorító vagy. Képzeld vannak olyan országok ahol annak örülnek, hogy kapnak egy kis kaját amikor hazaérnek a unkából na ott hidd el nem kell hányni. És értsd már meg, hogy SZÉT FOGJA MARNI A NYELŐCSÖVEDET és a bélfaladat meg a gyomrodat ez a hülyeség. Most képzeld el ha ezt nem csinálnád akkor egy milyen jó ember lennél nem ölnéd magadat. Lehet, majd a ,, kedves'' adminok törlik a válaszomat, de legalább igazam van, és hátha tudok segíteni. Ha szeretnéd írj privátot
2014. ápr. 26. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

A kérdező is tökéletesen tisztában lehet azzal, hogy szét fogja marni a nyelőcsövét, a fogait a sav.

Ellenszer nem nagyon van, esetleg megpróbálkozhatsz egy kis tejjel - ha még nem vagy rá allergiás, joghurttal, az hűti. Én mondjuk kávét ittam rá régen, ami még jobban mar, de az emésztésnek jót tesz, nem fog úgy forogni a gyomrod. Pihentesd magad egy darabig, inkább csak aludj, és igyekezz visszafogni magad. Egy-két kanál méz is segít, és a betadine-os oldattal való szájöblögetést is megpróbálhatod - ez utóbbit nem kell lenyelni.

2014. ápr. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!