Bulímiások!? Fogyni szeretnek es arra gondoltam minden eves utan hanyatni fogom magam. Tegnap el is kezdtem. De olvastam oovetkezmenyeket. Pl a fogzomanc elkopik.
Nem veszed eszre h te vagy itt kb az egyetlen aki ertelmetlen valaszokat ad?akkor ebbol itelve nem a kerdes a nem normalis hanem te...menj csak elore amilyen hulye vagy es irogasd a hulyesegeid tovabbra is ha ez teged boldogga tesz.
Ez elotte levonel meg koszonom ez is lehet..:) mondtak h a sok stressz miatt is lehet depresszio stb de ezellen sajnos nemtudok mit tenni...
Nem lesz szebb ês jobb a kérdés, mert a válaszok felét törölteted.
Olvasdd vissza:
Írnak egy ötletet, te: nem, mert blahblahblah
Írnak jó ötleteket: te: nem, blahblahblah
Írnak érdekes válaszokat: te: lehet, de nem tudsz ellene mit tenni
Itt a hozzáállásoddal van a baj, semmi mással.
De a visszapofázás az megy!
Szia!
Én bulímiás vagyok és ennek a következménye volt nálam a nyelőcsőhurut és az idült gyomorhurut. Ezeken már nem sokat lehet segíteni. Persze ez elég komoly nálam, valakinél nincsenek következményei a bulímiának, de ez is lehet. Gondold meg, hogy kockára teszed-e az egészséged! Egyébként én nem is fogytam a hánytatásokkal, csak kordában tartottam a súlyom.
Az meg tényleg kizárt, hogy napi 500 kalóriát eszel és nem fogysz! Lehet, hogy a kevés kcal miatt lelassult az anyagcseréd. Pörgesd fel: 1500 kcal körül kéne enni, sok zöld teát kéne inni és vizet.
Valami nagyon gáz lehet, mert ha 0 kcal a beviteled (500 kcal-t eszel és annyit is égetsz el), akkor fel kellett volna lépnie hiánybetegségeknek, mindenféle egészségügyi problémáknak meg már régen nem élnél, hidd el (a szervezet 0 kcalal nem tud működni, ez egyszerűen tény).
Szóval itt valami turpisság van a dologban, amit csak magadnak kell bevallanod, nem nekünk bizonygatnod, hogy 500 kcalt eszel és mellette keményen sportolsz. Mi sem vagyunk hülyék. Amikor anorexiás voltam, mert voltam az is, akkor már 1 hét fast (0 kcal bevitel) után csak feküdni tudtam, nemhogy mozogni! Ne nevetess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!