Valaki segítsen! Pszichikai problémám van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van, ami egyre jobban megrémiszt, és kezdek bepánikolni tőle. Az egész 2010 körül kezdődött. Kiskoromban elég sok trauma ért. 2010 körül néha-néha olyan érzésem volt, hogy nem én uralom magam, mintha kívülről látnám a testem. Mondtam is a barátnőmnek, hogy furcsán érzem magam, most ha mondana valamit, például, hogy csináljak 20 fekvőtámaszt, simán megtenném, mert mintha bármit megtehetnék, mintha nem én lennék a testemben. Ezt az érzést ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor az ember nagyon fáradt és nem ura a testének. Mostanra azonban ez az érzés rászállt az életem minden pillanatára, mintha soha nem én lennék magam, mintha most sem én írnám ezt a szöveget, mintha a testem monoton, magától cselekedne. Félek. Emellé társul, hogy rengeteget fáj a fejem, szédülök, folyamatosan rossz a közérzetem, a memóriám nagyon rossz lett. Ha társaságban vagyok, ez az érzés nem feltünő, de például ha hazajövök és elgondolkodok, mit is csináltam aznap, akkor nagyon kevés dolog jut eszembe, és megint olyan érzés, mintha azokat a dolgokat nem is én tettem volna. Persze nem csinálok semmi szokatlant, csak a szokásos napi program: suli, barátokkal találkozás stb... És folyamatosan rettenetesen fáradt vagyok. Nagyon félek, hogy valami nincs pszichikailag rendben velem. Talán idegkimerültség áll a háttérben? Valaki segítsen!!! 15/L2014. máj. 30. 23:54
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Érdekelne, hogy mi lett a történeted vége, ha esetleg megosztanád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!