Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a problémám?

Mi lehet a problémám?

Figyelt kérdés
pÁllandóan fáradt vagyok és sosem tudom magam rendesen kialudni,legszívesebben egész nap aludnék.Szinte félóránként éhség érzetem van és sosem tudok jól lakni.Folyton levert vagyok és nincs kedvem semmihez.Nagyon gyengènek érzem magam,ha kimegyek a napra fél percen belül már alig állok a lábamon.Gyakran jön rám hányinger és rosszullét.Esetleg utal ez valamire?

#betegség #levertség #fáradèkonyság
2014. máj. 25. 21:25
 1/7 A kérdező kommentje:
És állandóan vizelési ingerem ván.pedig keveset iszok.
2014. máj. 25. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
nálam így kezdödött a depresszió.
2014. máj. 27. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
elözö vagyok. Szerintem menj el orvoshoz, amíg még csírájában meg tudod oldani, s nem fajul el halálvágy és öngyilkosságig
2014. máj. 27. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Voltam már depressziós,de nem érzem,hogy újra az lennék. =/
2014. máj. 27. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el orvoshoz.

Közben elkezdhetsz szedni vitaminokat/ásványi anyagot, hogy kicsit megerősödj. És étkezz egészségesen! Itt a nyár, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.

Keress olyan társaságokat/elfoglaltságokat, ahol emberek között vagy és jól érzed magad. Ne légy egyedül.

Ha van diagnózis, keress, segítünk tovább!!!

2014. máj. 29. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. máj. 29. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez lehet depresszió,de az is könnyen lehet hogy csak kimerültél idegileg.De mindenképpen jó lenne ha orvoshoz fordulnál.Ne hogy baj legyen.
2014. jún. 17. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!