Nagyélmény kérdése:
19-éves fiu vagyok. Van egy nemi problémám vagy lehet hogy több is, és nem tudom mivel, hogy kezeljem!? A többi lent.
Figyelt kérdés
a makkomon a perem felett ilyen fuggőleges csíkba van több mélly beméllyedés vagyis ilyen pikkelyes szerű az egész a teteén pedig ilyen pici gomba szerü foltok! jelenleg kanesztennel kezelem de nemigazán van hatása. ti mit ajánlotok!! NAGYON FONTOS
KOSZONOM A VALASZOKAT!!
2014. ápr. 10. 22:26
2/8 anonim válasza:
hát ha a canesten nem hat rá, akkor gondolom ezek szeint nem gomba... Urológusnál voltál már?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék orvoshoz forduni túl szégyenlős vagyok :/
2014. ápr. 10. 22:30
4/8 anonim válasza:
Hát, kérem, van/volt valaha nemi kapcsolatod?
Szedtél gyógyszert mostanában?
Voltál influenzás vagy más betegséged volt ezen tünetek előtt?
5/8 anonim válasza:
ez gombás fertőzés, ajánlom a terbisilt meg egy urológust, hidd el nekem hogy egy urológusnak nem a te szerszámod lesz az első amit látott, de azért is ajánlott mert az ilyen gombásfertőzésből elég könnyen alakul ki fitymaszűkület ami körülmetélést jelent szóval ha szereted a fitymádat akkor ajánlom figyelmedbe hogy ne szégyenlősködj!
6/8 anonim válasza:
Doki mielőbb... neki ez a munkája, látott a tiedé előtt kismilliót.
7/8 anonim válasza:
Inkább menjél a bőrgyógyászatra (ugyanott gyógyítják a nemi betegségeket), az urológusnak ehhez vajmi kevés köze van.
8/8 anonim válasza:
Hogy a bánatba volna vajmi kevés köze hozzá?
Én lányként is az urológiára járok ilyen panasszal.
Nagyon is kompetens ebben az urológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!