Láz tünetei láz nélkül?
Ma reggel iszonyatos hanyingerrel ébredtem, órákig fel se tudtam kelni az ágyból. Rázott a hideg és fájtak az izületeim. Később a hányinger elmúlt és fel tudtam kelni megmérni a lázam: 36.9 fokos volt, ami még csak hőemelkedésnek sem mondható. De emellett égett a bőröm, fájt minden egyes apró mozdulat és érintés, reszketve fáztam három vastag takaró alatt, fájt a fejem, a szám cserepesre száradt, a szemem is szúrt és könnyezett, tehát mintha lázas volnék, de még csak nem is éreztem magam lázasnak csak a tüneteit produkáltam. Mivel ma dolgom volt, kénytelen voltam bevenni egy nurofent, ami később hatni kezdett, enni is tudtam már, de órákkal később most megint érzem, hogy visszajött ez a fura lázszerűség, de még mindig 37 fok alatt van a testhőmérsékletem, de a hányinger is újból megjelent.
Nem tudom kitalálni mi lehet velem, sápadt is vagyok és úgy bézek ki, mint aki valóban lázas beteg, közbe semmi kimutatható... Mi lehet ez? Orvoshoz nem fogok tudni menni a munkám miatt csütörtökig, de érdekel más járt-e már így vagy tudja-e, mi lehet ez?
Kössél már bele -.- mintha nem értened amit ír.
Ilyen nekem is szokott lenni és általában megérkezik a láz is másnap estére.
A Doki azt mondta túlterhelt vagyok és attól is lehet.
De mondták a pánikbetegséget is.
Valóban pánikbeteg vagyok, már több mint 8 éve, de így még nem ütött ki. Furcsa.
Mindegy, lesz ami lesz, ha elmúlik elmúlik, ha nem nem... De csütörtökön mindenképp elmegyek a dokihoz ezt elmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!