Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi időt bír ki a szervezet...

Mennyi időt bír ki a szervezet táplálék nélkül, csak vízfogyasztással, és milyen tünetei vannak az "ételmegvonásnak"?

Figyelt kérdés
Nem szándékozok koplalni, csak nemn találtam róla adatot a neten, és érdekel a téma, az itteni kérdésekre pedig nagyon vegyes válaszok érkeztek...
2010. nov. 21. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen az egészségi állapotod, mennyire vagy kitartó és elszánt. Meg még sok mindentől is.
2010. nov. 21. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Több hetet. (2-3 kb)
2010. nov. 21. 19:36
 3/3 krisztina.. válasza:

én 2 napja nem ettem, 15 éves vagyok, 50 kiló és 167 cm magas, a tünetek nálam végtagfájdalom, gerincfájdalom fáradtság, ingerlékeny lettem, de ez semmi abba szeretem volna hagyni elkezdtem enni, de a szervezetem egyszerűen nem volt képes befogadni a táplálékot, minden egyes falatot úgy kellett magamba erőszakolnom, ha 1 napig nem eszel a szervezeted nem kívánja az ételt, vagyis az enyém nem kívánta, nem voltam éhes, a második nap már ettem igaz nem valami sokat. Talán a vissza szokás nehezebb mint h megálld hogy ne egyél.

Hát ez tényleg egyéntől függ szerintem én 1 hétig bírtam volna és kész, de van olyan ismerősöm aki 2 hétig nem evett és semmi baja nem lett úgy látszik az ő szervezete képes volt regenerálódni szol ez egyéntől függ és persze immunrendszertől is de ha többet meg akarsz tudni itt egy link: [link] itt még találsz infót.

2011. jún. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!