Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a hüvelygomba tünetei?...

Mik a hüvelygomba tünetei? Hogy lehet tőle megszabadulni gyógyszeres kezelés nélkül? Gondolok itt étkezési szokások változatására. Stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

A hüvely gombát nem elsősorban az étkezi szokások befolyásolják, A candida gombát igen, de azt sem csak az.

gyógyszeres kezelés azért kell, hogy a véredből és az egész szervezetedből a gombát kiírtsák.

Ezt nem humbukk módszerekkel kell ki kísérletezni, hanem elmenni az orvoshoz.

persze vannak olyan kiegészítők amik eleve megakadályozzák a gombák szaporodását a szervezetben, pl a grapefruit mag kivonat, de a meglévő gombát kezelni kell.!!

2009. aug. 28. 12:00
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,még annyit,hogy a vérkép kimutatja a fertőzést?
2009. aug. 28. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A legfőbb tünete a viszketés, sárgás színű folyás.

Gyógyszeres kezelés nélkül nem lehet tőle megszabadulni, de miután meggyógyultál, kerüld a nagyon cukros ételeket, fehér kenyeret, stb.

Találtam neked egy linket a Candida diétáról (a hüvelygombát az esetek többségében a candida gomba okozza)

[link]

MEgelőzésként jó még a grapefruit mag kivonat is.

2009. aug. 28. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:

A vérékép nem feltétlenül. De kimutathatja ha mikorbiologiát csinálnak nálad. Tehát ez egy célzott vérképes vizsgálat az általános vérkép nem.

A rákszűrésnél is megnézik ezeket!

Mondom, szerintem doki!

Első válaszoló voltam ismét :)

2009. aug. 28. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:

jé, most látom, 2en szinte ugyanazt írtuk :)

Nem, hüvelyváladékból tudják kimutatni, ha elmész a nőgyógyászhoz, ő vesz kenetet és elküldi tenyésztésre, abból fogja tudni, hogy milyen jellegű fertőzésed van, és mivel kezelje.

2009. aug. 28. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi köszi :D mennyire befolyásolják a gombát az intim törlőkendők? nekem már nagyon régóta van ilyen,fehér folyásom,de nem viszket,meg semmi. édesszájú vagyok,szóval lehet ez is az oka, de még mindig nem vagyok biztos benne,hogy ez lenne a bajom,nőgyógyászhoz félek elmenni,még sosem voltam.
2009. aug. 28. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:

a nőgyógyásztól nem kell félni, azért van ha egy nőnek női problémája van, meggyógyítsa. Nem tudom hány éves vagy, de 18 felett évente egyszer el kell amúgy is menni, ha élsz már szexuális életet, akkor meg kifejezetten illik elmenni félévente a nőgyógyihoz.

A törlőkendők tapasztalataim szerint nem befolyásolják a hüvelygombát, mert azok ugyanis tisztanak.

Első válaszoló ismét,aki eü-s :)

2009. aug. 28. 12:24
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi mindent,18 leszek pár honap mulva
2009. aug. 28. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
grapefruit csep!
2009. aug. 29. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!