Mik a hüvelygomba tünetei? Hogy lehet tőle megszabadulni gyógyszeres kezelés nélkül? Gondolok itt étkezési szokások változatására. Stb.
A hüvely gombát nem elsősorban az étkezi szokások befolyásolják, A candida gombát igen, de azt sem csak az.
gyógyszeres kezelés azért kell, hogy a véredből és az egész szervezetedből a gombát kiírtsák.
Ezt nem humbukk módszerekkel kell ki kísérletezni, hanem elmenni az orvoshoz.
persze vannak olyan kiegészítők amik eleve megakadályozzák a gombák szaporodását a szervezetben, pl a grapefruit mag kivonat, de a meglévő gombát kezelni kell.!!
Szia!
A legfőbb tünete a viszketés, sárgás színű folyás.
Gyógyszeres kezelés nélkül nem lehet tőle megszabadulni, de miután meggyógyultál, kerüld a nagyon cukros ételeket, fehér kenyeret, stb.
Találtam neked egy linket a Candida diétáról (a hüvelygombát az esetek többségében a candida gomba okozza)
MEgelőzésként jó még a grapefruit mag kivonat is.
A vérékép nem feltétlenül. De kimutathatja ha mikorbiologiát csinálnak nálad. Tehát ez egy célzott vérképes vizsgálat az általános vérkép nem.
A rákszűrésnél is megnézik ezeket!
Mondom, szerintem doki!
Első válaszoló voltam ismét :)
jé, most látom, 2en szinte ugyanazt írtuk :)
Nem, hüvelyváladékból tudják kimutatni, ha elmész a nőgyógyászhoz, ő vesz kenetet és elküldi tenyésztésre, abból fogja tudni, hogy milyen jellegű fertőzésed van, és mivel kezelje.
a nőgyógyásztól nem kell félni, azért van ha egy nőnek női problémája van, meggyógyítsa. Nem tudom hány éves vagy, de 18 felett évente egyszer el kell amúgy is menni, ha élsz már szexuális életet, akkor meg kifejezetten illik elmenni félévente a nőgyógyihoz.
A törlőkendők tapasztalataim szerint nem befolyásolják a hüvelygombát, mert azok ugyanis tisztanak.
Első válaszoló ismét,aki eü-s :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!