Milyen bajom van?
Figyelt kérdés
Megcsináltam pár internetes tesztet és mind azt mondták hogy depressziós vagyok.Lehetséges ez egy 13 éves lánynak?Elolvastam az interneten a tüneteket és én is ugynaigy vagyok. Pl.hosszabb ideje fennálló kedvetlenség, szomorúság,üresség érzése,értéktelenség érzése,nyugtalanság,korai ébredés,étvágytalanság,memória- és koncentrációs zavarok,az érdeklődés teljes elvesztése korábban kedvelt dolgok iránt,visszahúzodó,önbizalomhiány,halálvágy,kóros fáradtság,ingerültség,levertség a nap legnagyobb részében,csökkent döntési és koncentrációs képesség.2014. márc. 30. 11:23
1/3 A kérdező kommentje:
És kifelejtettem azt hogy szokott hányingerem lenni,szédülök és szokott fájni a kezem,a lábam,a fejem és a derekam.
2014. márc. 30. 11:26
2/3 anonim válasza:
szia ha van valami problémád pl családi háttér ,szerelmi probléma ,iskolai . akkor elöfordulhat én valeriana rlaxot szedek ..15 éves lany
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Családi problémáim nincsenek,iskolába sincs csak annyi hogy rossz tanuló vagyok,azért szerelmi problémaim vannak de nem vészes.
2014. márc. 30. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!