Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
A vérnyomásom sokszor 200 fölött van, olyankor elájulok meg hasonlók , a pulzusom volt már 230 is . Az orvosok semmit sem találtak, kivizsgáltak meg minden és nem értik, nem mondanak semmit. Mi állhat a háttérben ?
13/L
2014. márc. 12. 16:05
2/5 anonim válasza:
Nézték már a pajzsmirigy működésed?
3/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni, gyogyszert kaptam , metroploror , vagy valami ilyesmi , vernyomascsokkento. Napi 3,5 szem . Reggel 1.5 delben is 1.5 este pedig 0.5 . Csak az okra lennek nagyon kivancsi , mert nem mondanak semmit ( vagy nem tudnak ) , mert az nem allapot , hogy gyogyszert kell szednem talan egesz eletembe .
2014. márc. 12. 21:04
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Kardiológián voltál?
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam
2014. márc. 13. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!