Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom mi bajom van. Ez...

Nem tudom mi bajom van. Ez most rozsahimlo?

Figyelt kérdés
1hete beteg voltam. hanytam a suliba lazam volt es ment a hasam. tegnap este kiuteseket vettem esze magamaon azt hittem hogy elmulik. es a baratnom vette eszre rajtam hogy kiuteses vagyok. volt ratam az o pulcsija. es nem tudom. gyogyszert is szedek.nem is jon meg. utanna neztem neten. orvoshoz meg nem mere menni. vagyis igy nem megyek vegig az utcan.pls.:)
2014. márc. 7. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz!! Akármi is legyen gyógyszer nélkül nem tudod főleg nem magadat kikezelni belőle!
2014. márc. 7. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Két fontos kérdés: viszketnek-e a kiütések, tudsz-e egy foltot ,ami először jelent meg és egy picit nagyobb a többinél?
2014. márc. 7. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:
viszketnek igen. de az elso egy kicsit nagyobb volt azutan a tobbi kisebb.:|
2014. márc. 8. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Az arcodon kezdődött?
2014. márc. 8. 08:49
 5/7 A kérdező kommentje:
eloszor a kezemen vettem eszre.aztan a nyakamon. es utanna lejjebb es lejjebb. es most voltam orvosnal. allitolag ez valami virus.manak is volt de nem tudjak mi ez. nem rozsahimlo es kanyaro se.
2014. márc. 8. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem,a rózsahimlő az arcon szokott kezdődni és onnan terjed lefelé. Viszont valóban van olyan,hogy egy vírusfertőzésre így reagál a szervezet. Valószínűleg az előző betegséged miatt van.
2014. márc. 8. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
masfel hete beteg voltam. hanytam fajt a fejem lazam volt. es meg se jott. ugyhogy en nekem fogalmam sincs.:S
2014. márc. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!