Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha ettem egy olyan kekszet...

Ha ettem egy olyan kekszet amire egy kis esélyt is látok, hogy egérnek közze van hozzá, mi bajom lehet? (részlet lent)

Figyelt kérdés
Volt egy nagy csomag háztartási keksz ami sütihez kellet volna. Az egyik része ki volt rágva,de én a másik végéből szedtem ki egy kekszet és egy kicsit beleharaptam,hogy meg kóstoljam íz alapján van-e neki baja. Olvastam hogy agyhártya gyulladást kaphat az ember fertőző egértől,ezért inkább kicsit meghánytattam magam. Kérlek válaszoljatok ! Lehet valamiféle bajom ,vagy mi a véleményetek ?

2014. febr. 27. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked má annyi! Végrendeletet csinátá? :-DDD
2014. febr. 27. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj de viccesek vagyunk. Komoly válaszokat várok.
2014. febr. 27. 19:55
 3/5 anonim válasza:
Dehogy lesz semmi bajod! A pékáruk közelében is mindig van egér, ki tudja hány olyan zsömlét, kenyeret eszünk nap mint nap, aminek a közelében egér volt netalán még oda is sz*rt :)) Ne félj, semmi bajod nem lesz!
2014. márc. 2. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Jo esetben nem lesz. De azert eleg durva betegseget is el lehet kapni ragcsaloktol es pont a vizeletukkel/szekletukkel. Ha az elkovetkezo kb. 3 hetben lazas betegseged lenne, akkor a hazidokidnak ne felejtsd el megemliteni, hogy ettel/ehettel egerpisis kekszet. (Bar azt csak szagrol eszrevetted volna, igy foloslegesen ne aggodalmaskodj.)
2014. márc. 2. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz bajod. Egy nagyvárosban élni veszélyesebb betegségek szempontjából, mint ez...
2014. márc. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!