MR gerinc vizsgálat a székesfehérvári szent györgy kórházban hogyan történik? Nyitott? Mennyi ideig kell feküdni? Mikor kapom meg az eredményt? Aki volt már az írja már le mindenképp, minden részlet érdekelne!
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 08:05
1/3 anonim válasza:
Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsőre szokatlan a hangja de utána fel se tűnik. Hát ha ez segített kicsit
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem nyitott gépen csinálják. Felfekszel a kis asztalra az becsusszan a kis "kapszulába". Klausztrofóbiások rémálma. Olyan jó fél órás lesz kábé a dolog és kur-va hangos a gép. Nekem 1,5 T-s gépen csinálták, igaz csak hasi vizsgálat volt, de szerintem a gerinc sem lesz hosszabb idő. Nem szabad mozogni. Más részlet nincs. Elképzelhető, hogy levélben kapod meg a leletet ez lehet, hogy egy-másfél hét.
3/3 anonim válasza:
Én is MR-vizsgálatra készülök a szent györgy korházha .Gerincsérv gyanú.Sajnos a lakóhelyemen nincsen csak RTG-vizsgálat az meg nem utatja ki az ilyesmit úgy tudom.
Tudja valaki hogy hány hónapot kell várni időpontra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!