Sok tünet - mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap óta szúrkál a bal bordaívem alatt, nem olyan vészes és nem is állandóan, csak néha-néha beleszúr egyet-egyet, de engem nagyon zavar hogy vajon mitől lehet.
Most meg elkezdett fájni a nyakam is, illetve a torkom vagy a nyelőcsövem nem tudom, valahol belül, ha végighúzom a kezem a nyakamon ott középen akkor kellemetlen érzés.
A végtagjaimba is beleszúrkál egyszer-egyszer, plusz a tarkóm olyan mint ha valami húzná lefelé, a hátam is fáj és a vádlim is..
Folyamatosan fáradt vagyok és az étvágyam sem olyan jó.
Fogggalmam sincs mi lehet ez, de nagyon paragép vagyok, már a legrosszabbra gondoltam most is..
Ha esetleg valakinek van ötlete mi lehet ez, szívesen olvasnám.
2014. márc. 21. 21:24
1/2 anonim válasza:
Influenza...de ha ennyire "paragép" vagy miért nem voltál még orvosnál?
2/2 anonim válasza:
Valoszinu valami baci, virus bujkal benned - meg ugy is hangzik mint egy tavaszi faradtsag tunetei. Pihenes, sok vitamin - aztan ha jobban leszel tobb mozgas, egeszsegesebb taplalkozas es eletmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!