Lehetek cukorbeteg?
Rettenetesen viszket a bőrőm, már legalább egy hónapja. Legjobban a vádlim, a lábfejem és a belső combom, de gyakran a hátam, a hasam és a karom is! Volt már hogy véresre vakartam magam. Valamint alvászavaraim is lettek. Nem tudok aludni, gyakran felébredek. Többet járok pisilni is, mint eddig. Gyakrabban iszom, mert hamar kiszáradok.
16/L
Sajnos a cukorbetegseg nem ismer korhatart, barmikor kialakulhat. Leggyorsabban a vercukot ellenorzo kis keszulekkel tudod megvizsgalni a veredet.
Jelentkezz be az orvoshoz ahol megnyugtatoan valaszt kaphatsz a gondodra, nem kell megijedni ez egy kezelheto betegseg minden stadiumban, viszont nem szabad elhanyagolni mert komat okozhat.
Köszönöm szépen a válaszokat!
El fogok menni egy vércukorszint vizsgálatra.
A kómás dolog megijesztett, ugyan is vashiányos vérszegény vagyok, és már voltam kómás állapot közelében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!