Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Cukorbeteg vagyok, és Meforált...

Cukorbeteg vagyok, és Meforált szedek 2x. Regel,8, kor és este 18h kor.20h or meg ihatok egykét pohár bort, nem fog bekavarni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 21:27
 1/3 anonim válasza:
Hát én a helyedben meggondolnám.Az alkohol egyébként sem igazán jó a gyógyszerre.Csak a száraz vörös bor jó egy egészséges szervezetnek,az is max. napi 2-3 deci.Szerintem azt az orvost ahová jársz a cukorbetegség miatt kellene megkérdezned.Meg azt azért ne felejtsd el hogy a bor szőlőből készül.Bár ki tudja...
2014. febr. 6. 04:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A bor szénhidrát tartalmát beleszámolod a napi mennyiségbe?
2014. febr. 6. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A bornak nincs szénhidrát tartalma , de van kalóriája . Mint cukros ihatsz száraz borokat és rövid italokat , nem édeseket persze . Az alkohos leviheti a cukorszinteded és okozhat hypot ! A magas kalória tartalom addhat a testsúllyodhoz . De mértkkel nem probléma .
2014. febr. 9. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!