Vírus magas lázzal, de nem múlik el. Lehet ebből mandula műtét?
Már miért kellene ezért egyből mandulaműtétre menni?
Kell egy célzott kezelés, ami után rendbe jössz.
Ha vírusos a fertőzés, akkor gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, valamilyen fertőtlenítő torok-szájöblítő vagy fertőtlenítő szopogatós cukorka.
Ha a gyulladást mégsem vírus okozza, vagy közben felülfertőződött baktériummal, akkor pedig antibiotikumos kezelésre van szükség. És a kezelés után rendbe fogsz jönni.
Mandulaműtétet olyanoknak szoktak javasolni, akiknek évente többször visszatérő, akár évi 7-8 mandulagyulladása van. Nem szokták azt csak úgy mindenféle indok nélkül kiszedni.
akkor MEGNYUGODTAM:) Az orvosom nem tudja mitől van ennyi ideje lázam, valami rosszra gyanakszik. Én meg eléggé hipohonder vagyok, aztán...:/ Nagyon félek hogy valamimet megműtik.xD :$$
Köszönöm a gyors választ^^
Ezt majd az orvos eldönti, hogy kell-e műteni.
De nem valószínű. Tehát attól, hogy valakinek van egy kemény mandulagyulladása, mint most neked, azért nem szokták belevágni az emberbe rögtön a szikét.
Meg amit már valaki itt leírt, azt is csak úgy műtik, ha az rendben van, tehát nem egy jelenleg is folyó akut gyulladásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!