Valami szívbetegségem lehet?
Olyan tüneteket kell tapasztalnom, hogy maximálisan fél perces (minimum 5-10mp) intervallumokban, sorozatosan megszédülök, legalábbis a fejemben valamilyen szédülésérzetet okoz valami, mintha a szívem erősebben verne olyankor az átlagosnál. Ha nagyobb levegőt veszek, akkor is ugyan ez van. Fáradt is vagyok, levertségérzetem van. Mentem volna ki sétálni most az erdőre, de egyszerűen annyira nem vagyok jól, sétálás közben gyakrabban jön ez elő. Koncentrálni sem vagyok képes. Néha fekete (vagy fehér) ponto(ka)t látok a periférikus látásomban.
Azt tudni kell, hogy 3 éve küzdök pánikbetegséggel, hétköznap naponta min. 2mg Frontint kell beszednem, hogy érvényesülni tudjak a mindennapi életben. Sertralin Sandoz (50mg) -t kellett szednem most 4 hónapig, 1 hete szedtem be az utolsó szemet, napi 2 db-t kellett szednem. Elvileg nincs utóhatása, hozzászokási tünetei nincsenek, remélem nem attól van, hogy abbahagytam.
18/f
Hali! :)
A magas pulzusszámodhoz köze lehet annak, hogy pánikbeteg vagy, bár a Frontinnak nem szabadna különösebb gondokat okozni, a másiknál hamarabb lehet mellékhatás, de biztosan nem attól, hogy abbahagytad. Ajánlatos lenne beutalót kérned a háziorvosodtól, hogy küldjön el szívorvoshoz, aki EKG után kitudja zárni a ritmuszavart és esetleg nagyobb/bővebb kivizsgálás után meg tudja állapítani, hogy mitől lehet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!