HPV-s vagyok, úgy néz ki. Ki lehet ebből gyógyulni?
Figyelt kérdés
Mindig is úgy féltem a betegségektől és vigyáztam és odafigyelek mindenre..és most? HPV. Ki lehet ebből gyógyulni? Azt lehet olvasni mindenhol, hogy nem.
Kérlek adjatok tanácsot. 28/f
2014. febr. 14. 20:39
1/2 anonim válasza:
Neked nem kell aggódnod, mert pasi vagy...
Nem lesz semmi bajod.
De a nődnek, asszonyodnak feleségednek jó lenne magát beoltatni ellene, mielőtt befertőzöd.. Ha még tiszta egyáltalán...
Nálad párszor előjön életedbe még de aztán semmi, csendes hordozó maradsz..
Nálam annak idején kb 3x jött ki, elég durván hólyagosra, aztán még 2x volt iylen kisebb lefolyású tünet. De már évtizedek óta semmi...
Amúgy a lakosság 80% a fertőzött, szüléskor a csecsemőre is átmegy, főleg ha lány...
2/2 anonim válasza:
Az oltásos hozzászólás nem teljesen állja meg a helyét, a HPVnek millió variációja van és az oltás ezek közül csak néhány ellen véd. Kérdező: persze hogy ki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!