Mitől lehet hasmenésem?
Figyelt kérdés
semmi szokatlant nem ettem, hirtelen rám jött és olyan híg lett a székletem mint még soha. teljesen folyékony, zöldes barnás és a híg után jött pár kisebb darab széklet. . mit tudok ellene tenni? valami hasfogó esetleg vagy mennyek dokihoz?2014. febr. 14. 17:28
1/4 anonim válasza:
Ne hasfogózz, jobb ha kijön. Összeszedtél valami vírust vagy baktériumot. Ha hétfőig nem múlik, nem enyhül, háziorvos.
2/4 anonim válasza:
Híg vizes hasmenést vírusos fertőzés szokott okozni, az előző válaszolónak igaza van. Hasfogót ne vegyél be, ha valaki el tud patikába menni vegyen Smecta port és probiotikumot. Ezeket szedjed. Ha még 2-3 nap múlva is van hasmenésed akkor vegyél be Bolus Adstringenst,de egyebeket Imodium,Lopedium,Reasec felejtsd el!
3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár a hasam is fáj néha. Semmi tünet és akkor egyszercsak elkezd csikarni és kb 2mp után el is múlik. És van hogy 10 percenként, vqn hogy 1 óránként jön. Szoval válkozó.
2014. febr. 15. 20:54
4/4 anonim válasza:
Ha valami vírus kap el nekem is ilyen szokott lenni 1-2 napig. Volt már olyan,hogy az ügyeleten kötöttem ki görcsoldó,fájdalomcsillapító injekcióért. Aztán,ahogy kitisztul szépen elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!