Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon durva hasmenésem van,...

Weronwicca kérdése:

Nagyon durva hasmenésem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 13 hónapos fiam, tegnap hányt, hasmenése volt, mára jól lett, kipucolódott. Viszont ma reggel fél 9 óta kb én 5 percenként futkozok a vcre, semmi nem marad bennem (csak egy kis vizet próbáltam meg egy falat toast kenyeret) ! Már a szám teljesen ki van száradva, szédülök is, mivel külföldön vagyunk és a párom dolgozik, pont tegnap ment tönkre a telefonja senkinek nen tudok szólni! Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit lehet ilyenkor csinálni? Mit egyek vagy igyak hogy legalább addig kihúzzam amíg 6kor hazaér a párom? Lehet hohy csak ráparázok és nem is akkora a baj de félek..Köszi ha valaki tud segíteni!
2014. jan. 15. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Kóla, sós fornetti/ropi/perec (vagy bármi ami sós), banán, háztartási keksz.

Remélem kihúzod 6ig, szurkolok!

2014. jan. 15. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:
enni ne egyél semmit, inni viszont annál többet (csak palackos vizet), mert a kiszáradás veszélye áll fenn! vedd komolyan!
2014. jan. 15. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!