Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenesem van! Mit tegyek?

Hasmenesem van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel neha fajt a hasam, de csak par masodpercig.. Hazajottem, es hasmenesem volt. Eloszor nem volt olyan hig, azota voltam 2x es a fenekemen pisiltem. Rettegek, hogy osszeszedtem valamit, 8 eves korom ota pszichesen felek a hanyastol. Ha savam van vegig bogom remegve az ejszakat, nagyon felek. Voltam mar pszichologusnal, semmit nem segitett. Mit tegyek? Ma volt tesim, ott nagyon sokat futottunk es picit hanyingerem volt es holnap latom a baratomat 2 honap utan, lehet, hogy tudat alatt ideges vagyok? Osszefugghet? Fel3ig nem ettem szinte semmit, csak ittam par korty gyumolcslevet. Fel3 korul ettem tesztat szosszal, ami hideg volt. (Nem volt idom megmelegiteni)

Mit csinaljak??:(Nagyon felek!!!

2013. dec. 19. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz

Majd ő felír neked valamit

Addig esetl. kapj be egy széntablettát

2013. dec. 19. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyél reszelt almát, és széntablettát. Diétázz kicsit, tea, sós ropi, rizs, főtt krumpli és igyál sok folyadékot.
2013. dec. 19. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Valami meleget nem ettél?

Ha nem ettél semmit, de gyümölcslevet ittál-

Attól lehet

4/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon semmi, c-vitamint vettem be.
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy elkaptál egy hasmenéses vírust.

Diétázni kell, főtt krumplit, párolt rizst, pirítóst, háztartási kekszet, ropit ehetsz. Ha szereted a tejet, akkor azt most hanyagold, mert az fokozza a hasmenést.

Igyál sok folyadékot, a kiszáradás elkerülése végett.

És szedj probiotikumot, amit kapsz a patikában vény nélkül. És így át is fog rajtad menni.

Amennyiben 2-3 nap alatt nem megy át rajtad, akkor pedig el kell menni orvoshoz és akkor székletmintát kell elküldeni vizsgálatra, mert az elhúzódó hasmenést általában valamilyen baktérium okozza, amire pedig célzott antibiotikum kezelés kell.

2013. dec. 19. 16:08
 6/6 anonim válasza:

Ha tényleg idegi alapon van hasmenésed, akkor a gyógyszerek semmit sem érnek! Sajnos tudom jól, hogy milyen rossz az ideg miatti hasmenés, mert nekem majdnem 1 évig tartott napi szinten!

Bármi miatt is vagy ideges mindenképpen tegyél ellene, mert csak egyre jobban rágörcsölsz és sokkal rosszabb lesz. Nem akarlak megijeszteni ezzel, de sajnos a tapasztalat beszél belőlem.

2013. dec. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!