Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek influenzás voltam?

Szerintetek influenzás voltam?

Figyelt kérdés
Köhögéssel kezdődött, állandóan úgy éreztem, hogy le van rakódva valami a tüdőmbe. Aztán aznap még belázasodtam, de csak 38 C-ra. Nagyon fájt minden ízületem, úgyhogy vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, ami levitte a lázat. (Általában ilyen alacsony láznál nem szoktam gyógyszert bevenni, de a fájdalom miatt muszáj volt.) Másnap már a torkom is fájt, és egy kicsit benáthásodtam, és még mindig 38,2-3 C-os lázam volt. Nem tudom, hogy ment-e volna feljebb, mert vettem be lázcsillapítót. Következő nap is lázas voltam, de aznap már fájt az arcom és a homlokom is, még náthásabb lettem, a szemem könnyezett, alig bírtam kinyitni, köhögtem. Következő nap 38,7 C-os lázzal keltem ugyanezekkel a tünetekkel. A doki azt mondta, hogy talán influenza. Szerintetek? (Tudom, hogy Ti sem tudhatjátok, de akinek volt influenzája, esetleg tapasztalt hasonlókat)
2014. febr. 11. 09:31
 1/3 anonim válasza:
Nekem influenza és ugyanezek a tünetek.
2014. febr. 11. 09:39
 2/3 anonim válasza:
Bár nekem nem ilyen komolyak a tünetek de mégis antibiotikumot kell szedjek.
2014. febr. 11. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ugyanez a bajom, kivéve a szemem nekem inkább száraznak tűnik, nemsokára indulok orvoshoz.
2014. febr. 11. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!