Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár hónapja szinte midnen...

Pár hónapja szinte midnen nap, mikor megmérem a hőm, a hőmérő szála 37. °C fölött van. Szerintetek mi lehet ez? 13 éves lány

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi,ha más panaszod nincs.Persze menj el orvoshoz,kivizsgálhatnak pajzsmirigy túlműködés,krónikus gyulladások irányába,de a legtöbb esetben nem találnak semmi kórosat.
2014. febr. 5. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem 2 ok ugrik be:

Egyik a gyulladás a szervezetedben, másik a terhesség. Mivel gondolom, nem vagy terhes még gyerekfejjel, ezért az első lehet a ludas!

2014. febr. 5. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A 73 fölött mit jelent pontosan? Picivel fölötte? Mert a hőemelkedés 37'2 fölött kezdődik, addig orvosilag normál a testhőmérséklet. És mikor szoktad mérni, reggel vagy este, vagy vegyesen?
2014. febr. 5. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem volt semmilyen szexualis kapcsolatom. Igy is lehetek terhes?:o hat delutan 4-6 korul szoktam merni, amikor a legmagasabb a hom.
2014. febr. 5. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha olyankor méred, ne csodálkozz, ez még teljesen normális, ha amúgy jól érzed magad, nincs semmi más tüneted, akkor nincs bajod. Terhes meg nyilván nem lehetsz szexuális kapcsolat, konkrétan spermával vagy előváladékkal való kontaktus nélkül. (A kontaktust úgy értem, hogy OTT.)
2014. febr. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!