Az normális normális ha még nem menstruáltam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lány vagyok , 15 éves és még nem menstruáltam
Ez normális dolog? Mit tegyek?
2014. jan. 20. 13:32
1/10 anonim válasza:
igen egyenlöre normális. 16 éves korodig kéne megjönnie ha nem jönmeg addig akkor menj el nögyógyászhoz, nem kell félkned valószinüleg csak ahsi uh-ot csinál és elküld hormon vérvételre. de vaalószinüleg meg fog jönni addig. van már jele? fehérfoylás, fejlödik a tested? szörödsz stb?
2/10 A kérdező kommentje:
Szörös és szerintem nagy mellem is van ...nem tudom hogy mi lehet az oka
2014. jan. 20. 13:36
3/10 anonim válasza:
Vissza fogod még sírni ezt az állapotot később! :)
...de egyelőre nincs miért aggódnod.
4/10 anonim válasza:
Egy évig még nyugodtan várhatsz! 16 éves korig kell megjönnie az első menstruációnak!
5/10 anonim válasza:
Mármint a melled szörös vagy csak normális már szörösödtél a megfelelö helyeken és van már melled is? Fehérfolyásod van már?
6/10 anonim válasza:
Gondolom a hónalja és a puncija szőrös a Kérdezőnek, nem a melle.
7/10 anonim válasza:
sajnos gyakori a mell szörösödés is hormon betegségnél. sajnos sok nöt, lányt érint.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem a mellemre értettem hogy szörös
2014. jan. 20. 15:49
9/10 anonim válasza:
akkor jó, akkor valüószinüleg minden ok. fehérfolyásod van?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen
2014. jan. 20. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!