Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meg lehet-e gyógyulni ebből?

Meg lehet-e gyógyulni ebből?

Figyelt kérdés
51 éves nő vagyok, tavaly műtöttek vastagbél rosszindulatú daganatra. Ezután kemotherápiát kaptam és ez év Januárjában pedig műtöttek hasfalon lévő áttétre. Megint járnom kell kemotherápiára. Djuvanbs kezelést fogok kapni. Műtöttek máe máj daganatra is, de ott nem volt áttét. Meg lehet-e ebből gyógyulni és teljes életet élni?

2014. febr. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Van egy idősebb barátom (volt kollégám) neki áttét még nem volt, kivágtak egy darabot a beléből. Kapott kemót is, négy vagy öt éve tünetmentes, csak évenként vissza kell menni ultrahangra. 63 éves.
2014. febr. 5. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Tiszteletem. Teljesen együt érzek önnel és meg van ilyedve én is az lennék, de egyet értsen meg,hogy egyszer úgyis meg kell halni, de ha választani kell ne ebben.:( 1. DOlog át tét a legrosszabb. Én két kézzel keresném a lehetőségeket, de ORVOSBAn sose bíz. A szomszéd nő is rákos volt meg mondták műtik, vagy meghal. Mainapig él és piros a vére! Ha teli van oxigénnel a vére nincs rák. 1. 6 napig csak víz lehetőleg pí víz. Utána is csak kicsi kajával indítson 2 napig szenvedni fog ,mert a rák nagyon aktívan akarja etetni magát. Vargha [link] itt érdeklődjön. Méregtelenítsen és sose keseredjen el. MIndig előre nézzen sose sajnáltassa magát. Célt kell kitűzni-e és kemot most felejtse el. Az olyan, hogy a rákot is pusztítsa, de az imunnrendszert is őli így kicsi az esélye, hogy gyógyuljon. Én meg h a rákos lennék tuti már termeszteném a marihuana növényt, mert abban az olajban van a rák gyógyszere és annak az elérhetőségét nem tudom, mert kanadai és bizza Ő áttételest is meg gyógyított. Lúgosítani. oxigént adni a vérnek. himalájai sót az ionizálja és viszi az oxigént vitaminok egyes fajták eteti a rákot ebben kell a vargha , mert olyan gombákat ad hogy az segít a gyógyulásban. Nem most kellet volna érdeklődni, mert annál kissebb a siker. Viszont sok étel ről szokjon le az első 3 hónap borzasztó leszz azt itt meg mondom, de a kemmó az még borzasztóbb a hatása nem csak az eredménye. D vitamin most szedjen, mert az sejtet cserél ki és májat tisztitson. Remélem tudtam segíteniés kitartás. sose adja fel.
2014. febr. 5. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha rám halgat és én is át éltem anyám halálát ilyen ügyben és készítse fel a családtagjait végrendeletét. Nem kegyeletsértésből akkarom mondani, mert anyámat betettem a kórházba, mert baj volt azt hittem észnél volt. Ő saját szavaival mondta el nem emlékezet az egészsre csak mikor már négyelve tették az asztalra. Az szép halála let volna és a többi fájdalomról meg menekülhetett volna. Így is csak 6 hónapig volt életben. E műtét után is csak 2 hónapig lábadozott úgy, hogy mikor kiengedték toltuk vissza kórházba. Nem kegyeletet akarok sérteni meg minden, de annetka férje is megtiltotta. Ettől szebb halál úgy sem lesz. De ha íígy alakulna csak akkor tiltsa meg, hogy megmentsék, mert az utána következő időkben sem önnek sem a hozzá tartozójának sem lenne szép látvány és az eredmény úgyan az. Viszont a sok vitamminnal jobb lehet a közérzet meg az ét vágya. A lényeg, akkor nem fog emlékezni miért hal meg, ha adják a morfiumot a koktélt, úgy csak vegetál sajnos. Nem akkarok rosszat, de ezt és kizárólag csak akkor, ha már mindegy. Addig méregtelenítés 6 nap csak víz semmi kaja. 2 nap a legrosszabb higye el. Ez után már jobb lesz a 3 kín szenvedés- Utána már tud gyógyulni és lúgósítás oxigén terápias gyógy növények szedése.
2014. febr. 5. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
spiro glass oxigén hordozásban. Napi 5gramm só ne boltit. sok folyadék 15gramm cvitamin. D vitamin ez iddáig én biztos szedném.
2014. febr. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!