Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan betegedjek meg holnapra...

Hogyan betegedjek meg holnapra? Sürgős!

Figyelt kérdés

Próbáltam megfázni de sehogy sem ment.Bonyolult okok miatt (szülők, barátok, tanárok) jövő héten semmiképp se kéne suliba mennem.Amúgy nem tettem semmi rosszat nehogy azt higgyétek.Mit csináljak? A szüleimet nem kérhetem meg hogy igazolják le mert pont miattuk van..mit tegyek ami nem okoz nagy károkat bennem?

14/l

2014. jan. 26. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

nem kell megfazni, szivj el egymasutan 2-3 cigit, utanna be rendelobe, mond faj torkom...

sose kuldtek meg el. :)

2014. jan. 26. 19:54
 2/3 anonim válasza:
0%
Tegyél vízbe vagy kávéba esetleg teába 4-5 kiskanál sót idd meg tuti hányni fogsz ez még hihető is ha lógni akarsz.
2014. jan. 27. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Túléltem bár a neheze még hátra van de azt betegséggel sem fogom megszni úgyhogy már nem akarok beteg lenni:D
2014. jan. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!