Hogyan lehetnek beteg holnapra?
Figyelt kérdés
nem vagyok őrült csak...az osztålyom katasztrofa...mindenki bánt..vagy is a fiúk..anya azt mondta h most nem hiányozhatok...de egy kis pihenésre van szükségem..mar bele sohajtottam a mely hűtőbe..rá raktam a torkomra a meg fagyott spenótot plusz ittam hideg vizet..mar fáj a torkom.maximum egy kis torok gyuszit szeretnék.olyanokat ne irjatok h menjek le a hazi dokihoz.se hogy egy szal pulcsiban rohangaljak..sos vizet meg a sos kávét pròbáltam..hát hánynom nem kellett tőle.mondjuk meg se ittam az egészet.a hibákért elnezest telorol irok.2013. okt. 9. 19:19
1/4 anonim válasza:
Ugorj le a tetőről, ha ennyi eszed van, jó sok időd lesz pihenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom ki probalom mindenkepp:') megy a zold kez. Jah,nem
2013. okt. 9. 19:45
3/4 anonim válasza:
én megértelek,attól függ mire vagy hajlamos..ha beteg vagy általába mi bajod? de én biztos nem betegíteném magam direkt inkább megbeszélném anyámmalh, otthon maradok egy napot
4/4 A kérdező kommentje:
Hat alltalaban: torok fajas,fej fajas,szem eges,ho emelkedes..ez most meg van szoval megyek a hazi dokihoz.szet robban a fejem:/
2013. okt. 10. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!