Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, hogy holnapra...

Mit csináljak, hogy holnapra jobban legyek és reggel ne keljek 39 fokos lázzal?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, nem kicsit. Iszok NeoCitránt, eszek Rubophent meg Septofortot, de túl sokat még nem javultam, tegnap estére betegedtem le. Viszont holnap muszáj dolgozni mennem (meg azután is végig), mert ha megint beteget jelentek tuti kirúgnak. 6-kor kelek reggel, reggel mindig lázasan ébredek hiába a lázcsillapító, mit csináljak hogy ne így legyen, és jól legyek egész nap?
2013. nov. 4. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Ezért biztosan sokan le fognak szólni, de ha van otthon valamilyen általános antibiotikum (pl. semicillin), akkor én elkezdeném szedni. Ha vírusfertőzésed van semmit sem ér, de ha tényleg ennyire fontos, hogy dolgozni menj, akkor én ezt bevetném vészhelyzetben.
2013. nov. 4. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meleg leves, fokhagyma, lázcsillapító, hűtőfürdő, egy feles jager, aztán be a takaró alá, ha izzadsz, se takarózz ki..
2013. nov. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!