Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Több, mint egy éve megy a...

Több, mint egy éve megy a hasam! Történt ilyen még valakivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több, mint 1 éve megy a hasam.

Voltam orvosnál írt is fel gyógyszert, de mielőtt kiváltottam volna megnéztem a mellékhatásokat és 100/1 ember sárgaságos lehet tőle. (vagy valami nagyon rossz arány).

Úgy döntöttem,hogy váltom ki, de azóta nem is mentem vissza ezzel a problémával.

Naponta 2-3-4 megy a hasam, előtte kb. 4-5 percel érzem,hogy mit kell tennem(wc-re menni).

Ettem mindenféle kaját,de semmi sem segített.

Fogyni egyálltalán nem fogyok, sőt... inkább hízok.

Ha jól emlékszem egy hamburger után kezdődött. (De ez nem biztos)

2014. jan. 16. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a sok nagywcézéstől lett aranyerem, szóval így is úgy is simán lehet aranyered..
2014. jan. 16. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, azt kihagytam, hogy aranyerem van. Nem is egy és nem is csak külső, hanem belső is. De ezek már a végbéltükrözés előtt megvoltak pont székletproblémák miatt.

És az aranyerek nálam nem csak székrekedésnél, hanem ha éppen hasmenésem volt, akkor is előjöttek.

Szóval erről ennyit.

Amúgy nyugodj meg, nem biztos, hogy elküldenek tükrözésre. Amúgy ha ennyire problémás orvosok vannak, akkor ha meg tudod oldani, akkor menj gasztroenterológushoz privátba, merthogy amúgy ezek a problémák az ő szakterületük. Vagy egyből kérj háziorvostól oda beutalót és a gasztroenterológus elküld vérvételre, ultrahangra is és ha úgy látja jónak, akkor a tükrözést is ő csinálja.

2014. jan. 16. 12:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszotokat.

Továbbra is várom a véleményeket, tapasztalatokat

Már nagyon afelé hajlok,hogy tényleg el kellene menni....

Mennyi idő amúgy egy tükrözés?

2014. jan. 16. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Basszus itt sírsz,panaszkodsz,de tenni nem akarsz. Mindenre van valami kifogásod. Tudod mit? Ne menj sehova,ne szedd be amit kéne, szenvedj tovább! A te bajod! De így el fogsz jutni oda,hogy könyörögni fogsz,hogy segítsenek rajtad,csak esetleg akkor már nehezebb lesz.

És még valami,azért valószínű,hogy az orvosok a betegellátáshoz kicsit többet értenek,mint te vagy más laikus. De inkább hallgass a szomszédodra,aki pl. pék,vagy itt a neten sok olyan emberre,aki szintén laikus.

2014. jan. 16. 13:43
 15/16 A kérdező kommentje:

"Basszus itt sírsz,panaszkodsz,de tenni nem akarsz." - erre kérek egy mondatot tőlem,ahol panaszkodtam,hogy nem birom tovább stb...

Nem hallgattam a szomszédomra :) Egyébként is ... régen is voltak betegségek, mégsem halt ki az emberiség.

Lehet,hogy te már akkor elmész az orvoshoz ha letörik a körmöd, én nem olyan vagyok.

2014. jan. 16. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
És szerinted egy kalap alá lehet hozni egy körömletörést egy 1 éves hasmenéssel?
2014. jan. 16. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!