Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez még ugye nem számít anorexi...

Ez még ugye nem számít anorexiának?

Figyelt kérdés
December vége óta 58 kilóról lefogytam 54-re (170 cmhez) amit ugy tettem hogy eloszor elkezdtem kevesebbet enni, most meg mar ott tartok, hogy egesz nap egy muzliszeletet vagy max egy nagyon keves ebedet eszem (amit csak anyukam töm belém) es mindennap futok 5 km ami ennyi kcal-hoz eleg sok. Depis vagyok elég régóta (az alakom miatt es csaladi problemak, tanulmanyok) es neha vagdosni is szoktam... ez ugyég nem számít anorexiának? :( 14/L

2014. jan. 15. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Testkép zavar, táplálkozási zavar, depresszió.

Ez bizony kő keményen anorexia. Ha nem akarsz a kórházba bekerülni hosszú időre, mármint a pszichiátriára, akkor mihamarabb kérd felnőtt segítségét, hogy ezt le tudd küzdeni.

2014. jan. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!