Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez még ugye nem számít anorexi...

Ez még ugye nem számít anorexiának?

Figyelt kérdés
December vége óta 58 kilóról lefogytam 54-re (170 cmhez) amit ugy tettem hogy eloszor elkezdtem kevesebbet enni, most meg mar ott tartok, hogy egesz nap egy muzliszeletet vagy max egy nagyon keves ebedet eszem (amit csak anyukam töm belém) es mindennap futok 5 km ami ennyi kcal-hoz eleg sok. Depis vagyok elég régóta (az alakom miatt es csaladi problemak, tanulmanyok) es neha vagdosni is szoktam... ez ugyég nem számít anorexiának? :( 14/L

2014. jan. 15. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az anorexia táplálkozási zavart jelent, ami nálad erőteljesen jelen van.

Ha ennél naponta háromszor, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, a fejlődésben lévő szervezeted hozzájutna azokhoz a tápanyagokhoz, amire szüksége van. Ezáltal depressziós se lennél, és a kóros soványságodon is változtatna, azaz az alakoddal se lenne gondod.

Szerintem mond el anyudnak, hogy ezen változtatni kéne, ő fog tudni segíteni benne.

2014. jan. 15. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne akarj tovább fogyni, mert nagyon súlyos következményei lehetnek!!!
2014. jan. 15. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Jóde egyenlőre meg nincs sok jelentősege mert meg mindig nem vagyok vekony :/
2014. jan. 15. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
170cm-hez 54kiló nem sok,szerintem csak te látod magad testesebbnek, szerintem vékony vagy, képet nem tudsz feltenni? nagyon figyelj oda,ebből nagy baj lehet, tönkremehet a gyomrod is!
2014. jan. 15. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez nem anorexia még, de az biztos hogy nincs minden rendben a fejeddel.
2014. jan. 15. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézzük csak:

- torz az énképed (170 centihez 58 kg normális, 54 kg pedig kevés)

- koplalsz

- napi 5 km-t futsz

Ez bizony igen is gond. Menzeszed van még (ha megjött egyáltalán)?

2014. jan. 15. 16:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg :D kepet mag mindjart linkelek
2014. jan. 15. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ha 10 kilóval több lennél, akkor sem lenne sok ehhez a magassághoz! Ha Te 54 kilósan kövérnek látod magad, az igenis anorexia!!!
2014. jan. 16. 05:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem csak kövérnek látom magam, hanem tudom hogy kövér vagyok! :( Es depressziós emiatt
2014. jan. 16. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Megint a 2. vagyok. Na látod, ezért vagy anorexiás! Menj pszichológushoz, amíg nem késő!!!
2014. jan. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!