Szerintetek már beteges dolognak számít amit a volt barátnőm csinál?
Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy nő vagyok és csupán barátságról volt szó. Már a kezdetektől fogva észre vettem, hogy utánozott a barátnőm, előszőr csak apró dolgokban, például ruhák, kiegészítők. De előtte mindig leócsárolta, hogy fújj de gáz ami nekem van, és hogy ő neki soha nem lesz ilyen, pár hónap mulva mégis lett. Mindig féltékeny volt, hogy például: nekem előtt jött meg a menzeszem, én előbb csókoloztam mint ő, én előbb veszítettem el a szűzességemet mint ő, én akartam x y tetkókat ő még előttem megcsináltatta az összeset (pedig én már azokról lemondtam, csak ő akkor ezt még nem tudta). Mára már felnőttek vagyunk, de ez nem maradt abba. De már ott tart, hogy ő teherbe ejtette magát azon az elven, hogy ő le van maradva mert ő körülötte már mindenki szült. Hozzá tenném,hogy egy olyan embernek szül, aki megcsalja és megveri és még csak 1 éve vannak együtt. Ez nekem ütötte a plafont, ilyennel nem versenyzünk! Nekem már van egy 2 éves fiam, de nem azért szültem, hogy felhozzam a lemaradásomat! Ezért mert férjemmel így döntöttünk (mi már 7 éve vagyunk együtt). Már 1 éve, hogy nem beszélek vele ez miatt, de még mindig nem fejezte be. Van egy közös ismerősünk, van neki ikerlányai, adtam nekik egy szatyor ruhát, mire ez a nő aznap megtudta gyorsan ő is vitt egy szatyor ruhát, persze jó, a lányok jól jártak, de miért csinálja ezt? Nekem meg se fordult a fejembe ilyesmi!2014. jan. 12. 18:09
1/3 anonim válasza:
"én előbb veszítettem el a szűzességemet mint ő, "
Így vannn, ezen kell versenyezni!!!!
Hova a f.aszba fajult ez a világ?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én se értem. Engem a gyerek téma akasztott ki, hogy most azért akar szülni mert ő "le van maradva". Egy kis babával nem szórakozunk, ez nem játék! És nem érti....
2014. jan. 12. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!