Ez gége daganat lehet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, fiú. Sportolok (focizok), nem dohányzok, nem alkoholizálok. Kéthete elmentem orvoshoz erős nátha, torok és fejfájással, azt mondta, hogy igyak karamellás forrótejet, másnapra rá már köhögtem, de az is kezdett felszakadni úgy rá 2 napra. Utána eltelt úgy 3 nap és elkezdtem szárazon köhögni, már a hátam is fájt a köhögéstől (lázam nemvolt), mostanra a köhögés enyhült, de még mindig tart úgy gyengébben (Asztmás voltam/ vagyok féléve nem szedem a gyógyszerem). Úgy érzem, hogy kezdek berekedni. Mi lehet a baj? Egy egyszerű megfázás? Eléggé parázós vagyok..:D2013. dec. 17. 19:18
1/5 anonim válasza:
Gégerák, 14 évesen? Ugyan már.
Fertőzés. Vírus, vagy vmi baci. Az asztmára meg miért nem szeded a gyógyszered?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert az orvosom az mondta, hogy szépen lassan elhagyhatjuk. :D
2013. dec. 17. 19:41
3/5 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz. Ki kellene kezelni ezt a betegséget.
4/5 anonim válasza:
Nyugi! Nem gégerákod van! 14 évesen,minden káros hatás nélkül nem alakul ki gégerák. A köhögés nagyon sok esetben hetekig fenn áll felsőlégúti gyulladások után. A rekedtséged pedig lehet egy újabb fertőzés,de akár a régi betegség miatt. Menj vissza az orvoshoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!:)
2013. dec. 17. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!