Ez lehet gége daganat?
Eleinte folyamatosan fájt a nyakam a nyirokcsomóm körül (kívülről is lehet látni, hogy feldagadt), később elkezdett nagyon-nagyon fájni a fülem is, mindez már 3 hete tart.
Nyeléskor gombócérzésem van a torkomban, de nem fáj a torkom és nincs is lázam.
A lényeg: ma megnéztem a tükörben alaposabban a torkomat és hátul a nyelv mögötti magasságban van valami ami egy piros pattanásra hasonlít kb 0,5cm.
Már bejelentkeztem fül-orr-gégészhez, de nem bírok addig várni, akinek van tapasztalata etéren kérem írjon!
A válaszokat köszönöm előre is!
Gégedaganatnál fájdalmatlan nyirokcsomó megnagyobbodás van.
Inkább valami gyulladás lesz, a hátszó garatfalon sok nyirokszövet van ilyen kis csomókban. Garat gyulladás esetén éppen ezért granulált a hátsó garatfal, mintha sok kis csomós valami lenne rajta.
Rekedt nem vagyok, de néha olyan érzésem van a torkomban mintha egész nap kiabáltam volna.
Majd megírom mit mondott a doki!
(az orvosi látogatásokkal azért vagyok lemaradva, mert külföldön élek, itthon nincsen tb-m -ki vagyok jelentkezve teljesen- és csak 1 hónapra jöttem hazalátogatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!