Nyakamon csomó, hónapok óta tartó nyelési nehézség, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szóval kb. ez év júniusában kezdődött az egész, egy mandulagyulladással, természetesen kaptam rá házidokitól antibiotikumot, mely a panaszaim nagyrészét elmúlasztotta, azonban ezzel egyidőben kialakult a nyelési panaszom is, vagyis nyelés közben féloldalt(bal) úgyérzem mintha lenne ott valami, ettől függetlenül nem fáj, csak nehézkes. Utóbbi időben folyamatosan váladékot is érzek a torkomban, szintén baloldalt, időnként -gondolom emiatt- be is vagyok rekedve... Hozzáteszem a nyakam közepe tájékán van egy max. 1 cm-es kitapintható csomó is. Jártam fül orr gégén nem egyszer, lényegében semmit nem tudnak rá mondani. Mi okozhatja? Talán nyirokcsomó? Gondoltam arra is, hogy a gyulladás/fertőzés miatt megnagyobbodott nyirokcsomó nem 'húzódott vissza', de sajnos az idő teltével egyre inkább aggaszt a dolog.2011. nov. 9. 21:03
1/3 anonim válasza:
HA kimeritetted az osszes leheto okot,akkor fordulj endokrinologiara.Sajnos az a kis nyagvatt "lepke"a pajzsmirigy tud komoly gondokat okozni.
2/3 Elsa válasza:
Aggódás helyett miért nem fogod rövidre a dolgot és mész el szakorvoshoz (vagy előtte körzetihez) ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!