Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már nagyon félek. Mi lehet ez?

Már nagyon félek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
egy kis(kb borsónyi) puklit érzek az ádámcsutkám alaat(nem pont alatta, kicsit jobbra) és hogy mi lehet ez? én rögtön beparáztam, h gégerák, de nem vagyok biztos benne.

2012. aug. 11. 16:46
 1/5 A kérdező kommentje:
ja még annyi: nehezen nyelek már jó ideje, múlthéten elmentem gégészetre, ott azt mondták mandula gyulladás, adtak gyógyszert, javult, de most van ez. nagyon fosok h baj lesz.
2012. aug. 11. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pajzsmirigy gond, vagy egyéb más ártalmatlan dolog is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hétfőn menj vissza az orvoshoz.
2012. aug. 11. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
remélem. am férfi vagyok. de plz aki tzd még vmit az irjon
2012. aug. 11. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy férfi vagy, mivel ádámcsutkáról írtál, de attól még lehet pajzsmirigy dolog. :-))
2012. aug. 11. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
megnyugodtam kicsit. ez kb életmentő komment volt. (azért ítram h ffi vagyok mert nőknek is van ádámcsutka, csak nem látszik)
2012. aug. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!