Már nagyon félek. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
egy kis(kb borsónyi) puklit érzek az ádámcsutkám alaat(nem pont alatta, kicsit jobbra) és hogy mi lehet ez? én rögtön beparáztam, h gégerák, de nem vagyok biztos benne.2012. aug. 11. 16:46
1/5 A kérdező kommentje:
ja még annyi: nehezen nyelek már jó ideje, múlthéten elmentem gégészetre, ott azt mondták mandula gyulladás, adtak gyógyszert, javult, de most van ez. nagyon fosok h baj lesz.
2012. aug. 11. 16:48
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy pajzsmirigy gond, vagy egyéb más ártalmatlan dolog is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hétfőn menj vissza az orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
remélem. am férfi vagyok. de plz aki tzd még vmit az irjon
2012. aug. 11. 17:21
4/5 anonim válasza:
Gondoltam, hogy férfi vagy, mivel ádámcsutkáról írtál, de attól még lehet pajzsmirigy dolog. :-))
5/5 A kérdező kommentje:
megnyugodtam kicsit. ez kb életmentő komment volt. (azért ítram h ffi vagyok mert nőknek is van ádámcsutka, csak nem látszik)
2012. aug. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!