Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez aranyér? Ha igen, mit...

Ez aranyér? Ha igen, mit tudnék kezdeni vele?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve kezdődött hogy huzamosabb vécén ülés után egy kis hólyagot éreztem a végbélnyílásomon. Először nem fájt, és csak egy napig tartott de ahányszor megjelent egyre nagyobb és fájdalmasabb lett de még mindig csak 1 napig tart. Délután felé egyszer csak megjelenik pár perc alatt majd másnap reggelre eltűnik de néha addig úgy fáj hogy egy kényelmesen párnázott széken se tudok ülni. Van rá valami gyors otthoni kezelési mód?
2013. dec. 16. 00:47
 1/2 anonim ***** válasza:
kamillás ülőfürdő,detralex tabletta és lioton gél,
2013. dec. 16. 01:07
 2/2 anonim válasza:

Ne fogyassz túrót, sajtokat, mert ezekben a kazein bestoppolja és kompaktírozza a székletet, és a kemény, vastag széklet az maga a pokol az aranyeresnek. Fogyassz yoghurtot, kamillateát, banánt, egyáltalán olyan étkeket, amik lágy székletet adnak. Nem árt olyan végbélbe benyomható kenõcs, ami odalent belágyít a kakilás elõtt.

Étkezz idõben rendszeresen, szoktasd rá magadat az ugyanabban az idõben abszolválható ürítésre. Mindig aranytisztára mosd a végbélgyürüdet, különösen "kaktusz" után. A papír NEM ELÉG!!!! Vizes kimosás kell.

Pontosabb tanácsot csak szakorvostól kapsz. Nekem 2 éves ifjúkori kínok után végleg elmúlt, mert a fentiek szerint éltem.

2013. dec. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!