Aranyér vagy Sipoly?
Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni, hogy tünetek alapján sipoly betegségről vagy aranyér betegségről van szó?Tünete a viszketés.Nem gennyezik és nem váladékozik, viszont a végbél után egy kisújnyi csomó érződik, látszódik.Széklet ürítés után inkább észlelhető, aztán visszább húzódik.Nem vérzik a csomó, egyszerűen van.Aranyér kenőcsre valamennyire reagál, összehúzódás kicsit észlelhető, ill a viszketés enyhült.Ilyenkor gondolom az orvos6sebész lenne a legjobb megoldás, de ha valakinek volt/van ilyen várnám a válaszokat.Én inkább aranyérre tippelek, mert ha jól tudom a sipoly levedzik.2013. dec. 9. 09:36
1/6 anonim válasza:
Jól tudod! A sipolyból genny távozik. Neked aranyered van.
2/6 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt múlik el?Kedden lesz 2 hete, hogy kenem.
2013. dec. 9. 09:41
3/6 goolky válasza:
Szerintem is egyértelműen aranyér. Orvos mindenképpen jól jöhet. És az sem mindegy, milyen krémet használsz. Sokféle van a piacon, de még mindig a legjobb a reparon. Tapasztalatból mondom... [link]
4/6 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy sajnos rokoni ágon szinte mindenkinek van, tehát valszeg örökölhette.Ameddig nem vérzik vagy nem nő nem szívesen megyek, de nem vagyok olyan, hogy elhanyagoljam az ilyet, tehát ha rosszabbodna akkor azonnal doki.Sebészethet tartozik?
2013. dec. 9. 10:26
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis akkorm így jobb a helyzet, hogy aranyér és nem sipoly.Egyik sem jó, de ahogy olvastam a sipoly kellemetlenebb!
2013. dec. 9. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!