Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem fázok?

Miért nem fázok?

Figyelt kérdés
Minden reggel mikor megyek iskolába két pulcsit veszek fel, mikor mindenki egy pulcsit és egy vastag kabátot.Most meg vagyok fázva, de nem értem, hogy miért pedig én sose fázok, se reggel, se délután.Anyám egyszer rám 'erőszakolta' a kabátomat, de a villamoson úgy izzadtam, mint amikor nyáron tűző napon 40Fokba dolgozom.Van 5kg 'feleslegem'. Nem vagyok cukros.Éppen tegnap mentem az osztálytársammal iskolába, én két pulcsiba ő pedig egy pulcsi és egy vastag kabátba volt.Ránéztem a haveromra és láttam, hogy vacog a foga, és, hogy fázik pulcsi+vastag kabátba, miközben én kettő pulcsiba majd meg sülök.Már anyám is észre vette, hogy ez nem olyan normális míg mindenki fagyoskodik én addig megsülök.Lényeg a lényeg, hogy nem tudom, hogy miért nem fázok.Valaki tudja rá a választ?

2013. dec. 13. 22:44
 1/4 Sir Sarcasm ***** válasza:

a betegségnek és a fázásnak nem sok köze van egymáshoz. A betegséget vírusok okozzák, nem a hideg.

Egyébként valószínűleg azért nem fázol, mert meleged van abban a két rohadt pulóverben, ez még nem jutott eszedbe?

2013. dec. 13. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szenvedtél esetleg még régen áramütést?

Ugyanis ez okozhatja ám.

Egyébként ha félmeztelenül kimész az erkélyre, vagy kertbe, akkor se fázol?

Az is lehet, hogy tényleg nagyon jó az a két pulóvered.. De menj te is úgy az utcára, hogy pulóver és kabát, próbáld ki úgy, hogy mi a helyzet.

Ha most megvagy fázva azért még sincs minden rendben. Hány éves vagy amúgy? Na meg fiú-lány?

2013. dec. 14. 04:38
 3/4 A kérdező kommentje:
15/F
2013. dec. 14. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szenvedtem áramütést.
2013. dec. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!