27 fok van a lakásban és őrült melegem van. Télen akkor a 21-ben miért fázok?
Figyelt kérdés
Alsógatyában ülök és folyik rólam a víz.
Télen 21-be meg már pulóver kell.
Miért? Hiszen csak 6 fok a különbség!
2013. aug. 5. 14:04
1/6 anonim válasza:
Ez biztos valami agyi dolog lehet.
Amúgy meg most sokkal párásabb a levegő és nehezebb lélegezni, mint télen. Ez is ok lehet.
2/6 anonim válasza:
A fűtés miatt télen sokkal alacsonyabb a páratartalom a lakásban, emiatt csökken a hőérzet. Próbálj télen párásítani, ahogy növeled a páratartalmat, úgy múlik a fázósság a hőmérséklet növelése nélkül is!
3/6 anonim válasza:
De jó neked, hogy élvezném én most a lakást, ha csak 27 fok lenne, nálunk 32 fok van, olyan a testem mintha lázas lennék.
4/6 anonim válasza:
Én télen a 21 fokban is izzadok. Nekem már az is sok. Akkor képzelheted, hogy hogy bírom a nyarat....főleg ezt az ideit... Jelenleg idebenn a "hűs" lakásban 28-29 fok van... Ülök, meg sem mozdulok...szoknyában és topban...és csorog rólam a víz... Hányinger.
5/6 anonim válasza:
6 fok az elég nagy különbség, amúgy télen a falak is ontják a hideget, nyáron meg tűzforró a fl és az ablak is, magas a páratartalom, ilyenkor még melegebbnek érezzük a levegőt.
6/6 anonim válasza:
én 1 fok különbséget is megérzek: melegem lesz vagy fázni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!