Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most mit csinaljak? Menjek,...

Most mit csinaljak? Menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés

Szoval...kb. 1 honapot hianyoztam betegseg miatt. Nagyjabol meggyogyultam, ugyhogy mar ket hete jarok suliba. Aztan ma este (vasarnap) lazas lettem, hasmenesem van, remegek, gyengenek erzem magam es szedulok. Anyanak mondtam , hogy mi a szitu, es azt mondta, hogy bekepzelem. Pedig tenyleg nem, mert inkabb mennek suliba. De igy meg nem merek menni. Mit csinaljak ? Menjek el az orvoshoz , vagy menjek el betegen suliba ?

13 eves

2013. dec. 8. 22:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

még akkor is ha hazudni rossz*

Tehát úgy értem hogy anyukád azt hiszi hogy suliban vagy, de te közben orvoshoz mész. És mikor hazaérsz az orvostól azt mondod neki hogy suliból jöttél haza és elkéredzkedtél mert rosszul voltál.

2014. jan. 4. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!