Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most mit csinaljak? Menjek,...

Most mit csinaljak? Menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés

Szoval...kb. 1 honapot hianyoztam betegseg miatt. Nagyjabol meggyogyultam, ugyhogy mar ket hete jarok suliba. Aztan ma este (vasarnap) lazas lettem, hasmenesem van, remegek, gyengenek erzem magam es szedulok. Anyanak mondtam , hogy mi a szitu, es azt mondta, hogy bekepzelem. Pedig tenyleg nem, mert inkabb mennek suliba. De igy meg nem merek menni. Mit csinaljak ? Menjek el az orvoshoz , vagy menjek el betegen suliba ?

13 eves

2013. dec. 8. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Menj el orvoshoz mindenképpen!
2013. dec. 8. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Valami nincs veled rendben, ha ennyit és ennyire beteg vagy.

Mindenképp orvoshoz kell menned, de nem csak emiatt, hanem egy jó alapos kivizsgálásra.

2013. dec. 8. 22:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Arcureggyulladasom van es staphylococcus bakterium van a szervezetemben.
2013. dec. 8. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha lázad van holnap egyből menj az orvoshoz

Különben sosemlesz jobb-

2013. dec. 8. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Kellene neked valami gyógyzser-

Mindenképp menj orvoshoz holnap reggel/ délelőtt

2013. dec. 8. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyél sok fokhagymát, teát, nyers gyümölcsöt, zöldséget, gyömbéres teát. (De a bélflórádhoz még fermentált cuccok is kellenének)
2013. dec. 8. 22:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Anya el akar kuldeni, mert hogy csak bekepzelem.
2013. dec. 8. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekes anyukád van, most mondanám, hogy poénból fosd végig a folyosót a wc-ig, hátha akkor elhiszi, hogy nem csak beképzeled. Na de nem akartam így megnyilvánulni, elnézést kérek.

Szerintem ezt egyértelműen nem beképzeled és ha szeretnél iskolába menni, akkor nem is a stressztől lett hasmenésed. Szerintem még beteg vagy, rendesen ki kellene kezelni a problémáidat, mert így csak szenvedni fogsz iskolában. Én azt javaslom, hogy menj vissza az orvoshoz és mondd el az újabb tüneteidet is. Ha nem kezelik ki rendesen, akkor végeredményben többet fogsz hiányozni, mert sosem lesz vége. Így viszont ha meggyógyulsz, akkor vissza tudsz menni. Az anyagot addig is átnézheted otthon, a házikat elkérheted, osztálytársaiddal tarthatod a kapcsolatot, hogy elmondják mi volt aznap az órákon. A jegyeket meg majd bepótolod dolgozattal vagy felelésekkel, nem nagy dolog. A hiányzási órák száma pedig remélhetőleg nem lesz vészesen sok, szóval semmi baj nem lesz. A betegséged rendes kezelése most fontosabb.

2013. dec. 9. 04:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom. Most keltem fel es mar voltam vecen. Meg mindig el akar kuldeni.
2013. dec. 9. 06:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ilyen lesz lesz és anyukád nem hisz neked akkor menj el orvoshoz és kérj igazolást, anyukádnak meg mondd azt hogy suliba mentél. Aztán mikor hazaérsz az orvostól mondd az anyudnak, hogy haza kellett jönnöd mert rosszul voltál. Ha tényleg ennyire nem hisz neked akkor ez jó megoldás, még akkor is hs hazudni rossz. Na de ha anyukád ilyen fafejű akkor nem lehet mit tenni. Legközelebb..
2014. jan. 4. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!